Husets Kalender: Få styr på hus og have

Hvornår skal du male udvendigt træværk? Og hvordan fjerner du skimmelsvamp? Med Bolius' gratis app, Husets Kalender, kan du nemt holde styr på de vigtigste vedligeholdelsesopgaver i hus og have - måned for måned.

Som boligejer kan det være svært at bevare overblikket over, hvad der skal gøres i hus og have og hvordan det bedst udføres.

Vigtige gøremål ender derfor let i glemmebogen, og det kan give store problemer. Derfor er det vigtigt løbende at vedligeholde dit hus. Det kan både spare dig penge, og give dig og din familie et hus, der er sundere at bo i.

OPLEV HUSETS KALENDER HER

Husets Kalender med de vigtigste opgaver

Derfor har Bolius lanceret Husets kalender. Et værktøj, der giver dig overblik over de vigtigste ting, du bør ordne i hus og have - måned for måned. Og du skal ikke være bange for at blive bombarderet med 1000 opgaver, lover Bolius’ redaktionschef Kristine Virén:

- Uoverskuelighed skal jo netop erstattes med overblik i Husets Kalender. Vi har derfor samlet de vigtigste opgaver, boligejerne bør have styr på måned for måned, så basisvedligeholdelsen af boligen er i orden.

Tilpas kalenderen til dit hus

Husets Kalender er både en hjemmeside og en app, du kan hente til din smartphone. Du opretter din egen profil, og udover at få overblik over hver måneds vigtigste opgaver, kan du fx tilføje noter om opgaverne og gemme eller dele dem med resten af familien.

- Finder du en nyttig artikel på Bolius.dk, kan du også gemme den til den dag, du fx skal male træværk. Og har du en smartphone, kan du få Husets Kalender som app og tage den med dig overalt, fortæller Kristine Virén.

Bolius - et helejet Realdania selskab