Husets Kalender: Få styr på hus og have

Hvornår skal du male udvendigt træværk? Og hvornår er det nu hækken helst skal klippes? Fra i dag kan du helt gratis bruge Husets Kalender på en ny hjemmeside og app til at holde styr på vedligeholdelsesopgaver i hus og have, måned for måned.

Husets Kalender skal laves om. Du kan derfor ikke downloade app'en i øjeblikket

Vi glæder os til at vende tilbage med en optimeret version i løbet af 2016.

Har du idéer, spørgsmål eller forslag, kan du kontakte koordinator og webmaster Lisca Maria Findahl Nielsen på lfn@bolius.dk

Med Husets Kalender kan du holde styr på al vedligeholdelsen af dit hus.

Som boligejer kan det være svært at bevare overblikket over, hvad der skal gøres i hus og have hvornår – og hvordan det bedst gøres.

Vigtige gøremål ender derfor let ende i glemmebogen, og det er en skam, for løbende vedligeholdelse af dit hus kan både spare dig penge, og give dig og din familie et hus, der er sundere at bo i.

OPLEV HUSETS KALENDER HER

Husets Kalender med de vigtigste opgaver

Derfor lancerer Bolius nu Husets kalender – et værktøj der giver dig overblik over de vigtigste ting, du bør ordne i hus og have måned for måned. Og du skal ikke være bange for at blive bombarderet med 1000 opgaver, lover Bolius’ redaktionschef Kristine Virén:

- Uoverskuelighed skal jo netop erstattes med overblik i Husets Kalender. Vi har derfor samlet de vigtigste opgaver, boligejerne bør have styr på måned for måned, så basisvedligeholdelsen af boligen er i orden.

Tilpas kalenderen til dit hus

Husets Kalender er både en hjemmeside og en app, du kan hente til din smartphone. Du opretter din egen profil, og udover at få overblik over hver måneds vigtigste opgaver, kan du så fx tage billeder af konkrete skader eller opgaver i dit hus, tilføje noter om reparationer og oprette og gemme opgaver, billeder eller informationer på bestemte datoer.

- Finder du en nyttig artikel på Bolius.dk, kan du også gemme den til den dag, du fx skal male træværk. Og har du en smartphone, kan du få Husets Kalender som app og tage den med dig overalt, fortæller Kristine Virén.


Bolius - et helejet Realdania selskab