Job hos Videncentret Bolius

Vi bliver hver dag bedre ved at arbejde side om side som journalister, SoMe-folk, arkitekter, byggetekniske fageksperter, programmører, kommunikationsfolk og grafikere. Det hjælper os, når vi arbejder for at gøre danskerne klogere på deres bolig.

Den flade ledelsesstruktur smitter af overalt, hvor en uformel omgangstone betyder, at vi kan udfolde os personligt og byde ind med vores faglighed. Vi brænder alle for at gøre en forskel for boligejerne, og entusiasme er derfor en central drivkraft.

Videncentret Bolius som arbejdsplads

Videncentret Bolius er ejet og finansieres af foreningen Realdania, og derfor er vi 100% ikke-kommercielle. Det betyder, at vi i hverdagen ikke er styret af salg og bundlinjer, men at vi kan fokusere på vores kerneopgave med at skabe og udbrede viden om boligen, der kan komme alle danskere til gode.

Vi er gode til at fejre hverdagen. Vi fejrer sommerens varme dage med en ispause. Vi fejrer fødselsdage med flag. Vi holder jul med hjemmelavet julepynt, julebingo og pakkekalender. Vi kæmper med og mod hinanden i bordtennis og bordfodbold. Og vi griner med og af hinanden. Højt.

Vi lægger stor vægt på, at der skal være plads til fleksibilitet. Fleksible arbejdstider, der sikrer ro på arbejdet og i privatlivet, og muligheden for hjemmearbejdsdage. Vi arbejder og udvikler os i et højt tempo, og derfor prioriterer vi også den enkelte medarbejders udvikling og uddannelse højt.

Ledige stillinger

Der er ingen ledige stillinger hos Videncentret Bolius pt.

Vi gør opmærksom på, at når du sender os en ansøgning på en stilling, giver du dit samtykke til, at vi kan dele din ansøgning m.m., som du har sendt os, med andre medarbejdere end ansættelsesudvalget for den konkrete stilling. Dette sker dog kun, hvis ansættelsesudvalget ser, at din profil kunne passe et andet sted i organisationen – og alene med en afgrænset personkreds og i fortrolighed. Vi gemmer desuden din ansøgning og dit CV i seks måneder, hvorefter de vil blive slettet. 

Uopfordret ansøgning

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger. Så har du gode idéer til, hvordan vi kan øge loyaliteten blandt vores brugere og nå ud til nye, og har du en baggrund med bygningskonstruktion, arkitektur, sociale medier, journalistik, digital udvikling eller lignende - eller måske en baggrund, vi slet ikke har tænkt på før - og er du idérig, pålidelig og tilgængelig, så send os din ansøgning via linket her på siden. Måske er du vores kommende kollega.

Følg os også på Twitter og LinkedIn, hvor vi deler opslåede stillinger, og tøv ikke med at tage fat i os på de sociale medier, hvis du er interesseret i Videncentret Bolius. Vi har fundet flere kollegaer gennem de sociale medier.

Hvis du sender os en uopfordret ansøgning, gør vi opmærksom på, at du hermed giver dit samtykke til, at vi videresender den internt til relevante enheder. Du vil høre fra os, hvis der aktuelt er et match inden for dit fagområde. Vi gemmer din ansøgning og dit CV i seks måneder, hvorefter de vil blive slettet.

Vi modtager gerne din uopfordrede ansøgning, men kun via dette link.

Send os din ansøgning

Job i foreningen Realdania

Ledige stillinger hos Realdania og Realdania By & Byg

Foreningen Realdania er en arbejdsplads med 170 kolleger. Vi har vidt forskellige baggrunde. Vi er arkitekter, formidlere, økonomer, eventplanlæggere, IT-medarbejdere, sekretærer og meget andet. Vi arbejder ambitiøst for at nå vores mål og er kompetente, troværdige, respektfulde og imødekommende.

Se ledige stillinger hos Realdania og Realdania By & Byg