BEDRE HJEM

Boligmagasinet BEDRE HJEM serverer spændende indsigt om regler, forhold og situationer, der har relevans for dig som boligejer. Lad dig inspirere af lækre boligreportager, bliv klogere i brevkasser om økonomi, have, ombygning, gør det selv og indretning og få seneste nye viden om alt fra håndværkerfusk til tilstandsrapporter.

Tema i Bedre Hjem nr. 5: Danskernes pladsbehov

Krimiforfatterens bevaringsværdige idyl

Krimiforfatterens bevaringsværdige idyl

Boligreportage

Ajourførtdato: tirsdag 9. august 2016

Nogle gange skal det være slemt, før det bliver godt. Stine Bolther og hendes familie måtte igennem en omsiggribende renovering af et bevaringsværdigt hus, før deres boligdrøm gik i opfyldelse.

Flexbolig: Højt til himlen og langt til naboerne

Flexbolig: Højt til himlen og langt til naboerne

Nyhed

Publiceret: tirsdag 6. september 2016

Abelone Heinsen og Stefan Mayer har købt et ældre husmandsbrug på Møn som flexbolig. Her er langt til naboer og kun 5 kvarter til København, hvor parret stadig har job og bolig. Læs om deres valg og oplevelser.

Kan du printe dit eget hus på en 3d printer?

Kan du printe dit eget hus på en 3d printer?

Nyhed

Publiceret: tirsdag 6. september 2016

Hvad kan du egentlig printe med 3d print? Læs, hvad teknologien kan, og hvordan 3d print formentlig bliver en del af din hverdag i fremtiden.

Læs: I vinduet til højre kan du læse den elektroniske udgave af magasinet BEDRE HJEM. Du kan bladre frem og tilbage på pilene i siderne, og du kan få vist magasinet i fuldskærmsvisning ved at klikke på symbolet nederst til højre i vinduet.

Hent: Magasinet BEDRE HJEM ligger til gratis afhentning hos vores samarbejdspartnere. Du kan hente magasinet i disse butikker:

  • Bauhaus
  • Flügger
  • IDEmøbler
  • JYSK
  • Estate-mæglerne

Abonner: Du kan abonnere på magasinet BEDRE HJEM mod at betale portoen på 152 kr./år. Derved får du alle otte numre leveret til døren.

Abonnementservice

Har du henvendelser vedrørende:

  • Manglende modtagelse af magasin
  • Adresseændring
  • Afmelding af abonnement

Kontaktes abonnementservice her

(Der er åbent mandag til torsdag 12:00 til 16:00 – fredag. 12:00 til 15:30)

Ønsker  du at give feedback til redaktionen BEDRE HJEM?

Så kontakt os her

Download BEDRE HJEM som app

Nu har du mulighed for at altid at have magasinet Bolius' boligmagasin Bedre Hjem ved hånden. Bolius har udviklet en app specielt designet til smartphone og tablet, hvilket gør det nemt for dig at læse, søge og gemme artikler fra BEDRE HJEM.

Download appen her:

Læs mere om appen her.

Bolius - et helejet Realdania selskab