BEDRE HJEM

Boligmagasinet BEDRE HJEM serverer spændende indsigt om regler, forhold og situationer, der har relevans for dig som boligejer. Lad dig inspirere af lækre boligreportager, bliv klogere i brevkasser om økonomi, have, ombygning, gør det selv og indretning og få seneste nye viden om alt fra håndværkerfusk til tilstandsrapporter.

Tema i Bedre Hjem nr. 2: Rent hjem

Anders gør rent hver dag

Anders gør rent hver dag

Indsigt

Publiceret: mandag 27. februar 2017

Anders Thomsen vil hellere være på forkant end på bagkant. Han støvsuger og tørrer flader af mindst en gang om dagen, for det giver ham en følelse af ro, når hjemmet er rent og pænt.

4 ud af 10 danskere: Rengøring er en belastning

4 ud af 10 danskere: Rengøring er en belastning

Nyhed

Publiceret: fredag 24. februar 2017

Rengøring af boligen fører både til belastning af hverdagen samt konflikter i husstanden, viser en undersøgelse. Problematikken rammer især kvinder og børnefamilier, der føler, at rengøringen giver dårlig samvittighed og mindre tid til andre aktiviteter.

Efter skilsmissen: Hvordan skal jeg bo med mine børn?

Efter skilsmissen: Hvordan skal jeg bo med mine børn?

Boligreportage

Publiceret: fredag 24. februar 2017

Da Lene Samsø blev skilt, skulle hun finde et nyt sted at bo. Hun gik fra 180 til 70 m2 og måtte bygge ekstra vægge. Læs, hvordan hun fik plads til sig selv og sine børn.

Skilsmisse – hvem får huset, og hvem flytter?

Skilsmisse – hvem får huset, og hvem flytter?

Indsigt

Publiceret: torsdag 2. februar 2017

Det er svært at finde en ny bolig, når du bliver skilt, og du kan være nødt til at gå på kompromis med beliggenheden, selvom den er altafgørende, hvis du har børn. Læs om skilsmisser i Danmark og se statistik over, hvor mange skilsmisser der er.

Deres hus holder styr på forbruget

Deres hus holder styr på forbruget

Boligreportage

Publiceret: tirsdag 28. februar 2017

Ruben og Dorte Kristensen faldt pladask for det eksperimenterende byggeri Kvotehuset i Nyborg. Men for dem handlede det i første omgang ikke om at spare på vand og strøm. De faldt derimod for husets særlige atmosfære og indretning.

Fra arbejder- til akademikerkvarter på 40 år

Fra arbejder- til akademikerkvarter på 40 år

Indsigt

Publiceret: torsdag 23. februar 2017

I 1970 kunne man få et hus på Milanovej på Amager til 180.000 kr. I dag er prisen 5-6 millioner. De høje priser har ændret beboersammensætningen. Vi har besøgt kvarteret, hvor nye og gamle husejere trods forandringerne dyrker fællesskabet både på vejen og i de iskolde bølger.

Læs: I vinduet til højre kan du læse den elektroniske udgave af magasinet BEDRE HJEM. Du kan bladre frem og tilbage på pilene i siderne, og du kan få vist magasinet i fuldskærmsvisning ved at klikke på symbolet nederst til højre i vinduet.

Hent: Magasinet BEDRE HJEM ligger til gratis afhentning hos vores samarbejdspartnere. Du kan hente magasinet i disse butikker:

  • Bauhaus
  • Flügger
  • IDEmøbler
  • JYSK
  • Estate-mæglerne

Abonner: Du kan abonnere på magasinet BEDRE HJEM mod at betale portoen på 152 kr./år. Derved får du alle otte numre leveret til døren.

Abonnementservice

Har du henvendelser vedrørende:

  • Manglende modtagelse af magasin
  • Adresseændring
  • Afmelding af abonnement

Kontaktes abonnementservice her

(Der er åbent mandag til torsdag 12:00 til 16:00 – fredag. 12:00 til 15:30)

Ønsker  du at give feedback til redaktionen BEDRE HJEM?

Så kontakt os her

Download BEDRE HJEM som app

Nu har du mulighed for at altid at have magasinet Bolius' boligmagasin Bedre Hjem ved hånden. Bolius har udviklet en app specielt designet til smartphone og tablet, hvilket gør det nemt for dig at læse, søge og gemme artikler fra BEDRE HJEM.

Download appen her:

Læs mere om appen her.

Bolius - et helejet Realdania selskab