BEDRE HJEM

Boligmagasinet BEDRE HJEM serverer spændende indsigt om regler, forhold og situationer, der har relevans for dig som boligejer. Lad dig inspirere af lækre boligreportager, bliv klogere i brevkasser om økonomi, have, ombygning, gør det selv og indretning og få seneste nye viden om alt fra håndværkerfusk til tilstandsrapporter.

Tema i Bedre Hjem nr. 4: Altaner

Alle har IKKE ret til en altan

Alle har IKKE ret til en altan

Nyhed

Publiceret: fredag 3. juni 2016

Altaner er populære og giver øget livskvalitet for beboere i lejlighed, men nu advarer arkitekter mod overdreven opsætning af altaner. Læs hvorfor her.

Kommuner kloakseparerer på livet løs

Kommuner kloakseparerer på livet løs

Publiceret: tirsdag 24. maj 2016

Syv ud af ti kommuner har besluttet at adskille regn- og spildevand i kloakkerne, viser en rundspørge, som BEDRE HJEM har foretaget. Det gavner fællesskabet, men er ikke er uden omkostninger for den enkelte boligejer.

Sommerhuset ved havet: Lys og lyng helt ind i stuen

Sommerhuset ved havet: Lys og lyng helt ind i stuen

Boligreportage

Publiceret: onsdag 8. juli 2015

Sommerhuset, der glider i ét med naturen og åbner op for lys, lyng og havudsigt. Sådan er huset i Rørvig, tegnet af arkitekterne Elkiær+Ebbeskov. Oplev det her.

Altanen er min mentale oplader

Altanen er min mentale oplader

Nyhed

Publiceret: fredag 10. juni 2016

Boe Sallingboes altan midt i København giver ham det nødvendige pusterum og de grønne omgivelser, som han savnede i hverdagen. Læs, hvad altanen betyder for ham.

Læs: I vinduet til højre kan du læse den elektroniske udgave af magasinet BEDRE HJEM. Du kan bladre frem og tilbage på pilene i siderne, og du kan få vist magasinet i fuldskærmsvisning ved at klikke på symbolet nederst til højre i vinduet.

Hent: Magasinet BEDRE HJEM ligger til gratis afhentning hos vores samarbejdspartnere. Du kan hente magasinet i disse butikker:

  • Bauhaus
  • Flügger
  • IDEmøbler
  • JYSK
  • Estate-mæglerne

Abonner: Du kan abonnere på magasinet BEDRE HJEM mod at betale portoen på 152 kr./år. Derved får du alle otte numre leveret til døren.

Abonnementservice

Har du henvendelser vedrørende:

  • Manglende modtagelse af magasin
  • Adresseændring
  • Afmelding af abonnement

Kontaktes abonnementservice her

(Der er åbent mandag til torsdag 12:00 til 16:00 – fredag. 12:00 til 15:30)

Ønsker  du at give feedback til redaktionen BEDRE HJEM?

Så kontakt os her

Download BEDRE HJEM som app

Nu har du mulighed for at altid at have magasinet Bolius' boligmagasin Bedre Hjem ved hånden. Bolius har udviklet en app specielt designet til smartphone og tablet, hvilket gør det nemt for dig at læse, søge og gemme artikler fra BEDRE HJEM.

Download appen her:

Læs mere om appen her.

Bolius - et helejet Realdania selskab