BEDRE HJEM

Boligmagasinet BEDRE HJEM serverer spændende indsigt om regler, forhold og situationer, der har relevans for dig som boligejer. Lad dig inspirere af lækre boligreportager, bliv klogere i brevkasser om økonomi, have, ombygning, gør det selv og indretning og få seneste nye viden om alt fra håndværkerfusk til tilstandsrapporter.

Tema i Bedre Hjem nr. 6: Affaldssortering

En søndag på genbrugsstationen

En søndag på genbrugsstationen

Nyhed

Publiceret: mandag 3. oktober 2016

Mange danskere kører på den lokale genbrugsplads i weekenden. Bolius’ boligmagasin BEDRE HJEM var med på den moderne Gentofte Genbrugsstation, hvor masser smider deres affald i Småt brændbart og de andre affaldscontainere.

Danskerne vil sortere mere affald

Danskerne vil sortere mere affald

Indsigt

Publiceret: fredag 30. september 2016

7 ud af 10 danskere sorterer husstandsaffaldet, og hver tredje vil gerne sortere endnu mere affald, viser ny undersøgelse. Ekspert: Postivt, men danskerne kan stadig blive bedre til at sortere.

Sådan sorterer Mette sit affald

Sådan sorterer Mette sit affald

Nyhed

Publiceret: mandag 3. oktober 2016

Affaldssortering bør være lige så naturligt som at købe ind, mener Mette Sørensen, der selv sorterer sit affald grundigt. Læs hvordan her.

Læs: I vinduet til højre kan du læse den elektroniske udgave af magasinet BEDRE HJEM. Du kan bladre frem og tilbage på pilene i siderne, og du kan få vist magasinet i fuldskærmsvisning ved at klikke på symbolet nederst til højre i vinduet.

Hent: Magasinet BEDRE HJEM ligger til gratis afhentning hos vores samarbejdspartnere. Du kan hente magasinet i disse butikker:

  • Bauhaus
  • Flügger
  • IDEmøbler
  • JYSK
  • Estate-mæglerne

Abonner: Du kan abonnere på magasinet BEDRE HJEM mod at betale portoen på 152 kr./år. Derved får du alle otte numre leveret til døren.

Abonnementservice

Har du henvendelser vedrørende:

  • Manglende modtagelse af magasin
  • Adresseændring
  • Afmelding af abonnement

Kontaktes abonnementservice her

(Der er åbent mandag til torsdag 12:00 til 16:00 – fredag. 12:00 til 15:30)

Ønsker  du at give feedback til redaktionen BEDRE HJEM?

Så kontakt os her

Download BEDRE HJEM som app

Nu har du mulighed for at altid at have magasinet Bolius' boligmagasin Bedre Hjem ved hånden. Bolius har udviklet en app specielt designet til smartphone og tablet, hvilket gør det nemt for dig at læse, søge og gemme artikler fra BEDRE HJEM.

Download appen her:

Læs mere om appen her.

Bolius - et helejet Realdania selskab