BEDRE HJEM

Boligmagasinet BEDRE HJEM serverer spændende indsigt om regler, forhold og situationer, der har relevans for dig som boligejer. Lad dig inspirere af lækre boligreportager, bliv klogere i brevkasser om økonomi, have, ombygning, gør det selv og indretning og få seneste nye viden om alt fra håndværkerfusk til tilstandsrapporter.

Tema i Bedre Hjem nr. 1: Bo trygt

Mia føler sig tryg i ghettoområde

Mia føler sig tryg i ghettoområde

Indsigt

Publiceret: fredag 6. januar 2017

Københavns nordvestkvarter ligger midt i den såkaldte visitationszone. Alligevel føler Mia Agerskov Skytte fra Jelling sig tryg i den københavnske ghetto.

Boligområder bag beskyttede mure er utopi

Boligområder bag beskyttede mure er utopi

Indsigt

Publiceret: fredag 6. januar 2017

Stik imod rygterne får Solrød Kommune ikke Danmarks første boligkvarter beskyttet af mure, hegn og bomme. Den politiske opbakning mangler, og Solrøds tekniske chef betegner konceptet som 'udansk'.

Overvågning kan give falsk tryghed

Indsigt

Publiceret: fredag 6. januar 2017

Antallet af boliger med videoovervågning stiger. Overvågning af huset kan være effektivt, men det kan blive dyrt, hvis du offentliggør tv-billeder af indbrudstyven på fx sociale medier.

Vi glemmer at spare, når varmen er billig

Vi glemmer at spare, når varmen er billig

Indsigt

Publiceret: fredag 6. januar 2017

Vi lever med 20 grader og uldsokker om vinteren i gamle huse. Men bor vi i et velisoleret lavenergihus, skruer vi op for varmen. Husejere reagerer ikke altid, som forskere og ingeniører antager.

Uhumsk ruin genopstår som idyllisk byhus

Uhumsk ruin genopstår som idyllisk byhus

Boligreportage

Publiceret: fredag 6. januar 2017

Ulla og Ove Kyhn var klar til et nyt projekt. Ind fra sidelinjen kom en stor mundfuld i form af en fredet ruin fra 1700-tallet med forhus, mellemhus og baghus i centrum af Helsingør. I dag kan de vise en smukt restaureret bygning frem med café, hotel og privatbolig.

Læs: I vinduet til højre kan du læse den elektroniske udgave af magasinet BEDRE HJEM. Du kan bladre frem og tilbage på pilene i siderne, og du kan få vist magasinet i fuldskærmsvisning ved at klikke på symbolet nederst til højre i vinduet.

Hent: Magasinet BEDRE HJEM ligger til gratis afhentning hos vores samarbejdspartnere. Du kan hente magasinet i disse butikker:

  • Bauhaus
  • Flügger
  • IDEmøbler
  • JYSK
  • Estate-mæglerne

Abonner: Du kan abonnere på magasinet BEDRE HJEM mod at betale portoen på 152 kr./år. Derved får du alle otte numre leveret til døren.

Abonnementservice

Har du henvendelser vedrørende:

  • Manglende modtagelse af magasin
  • Adresseændring
  • Afmelding af abonnement

Kontaktes abonnementservice her

(Der er åbent mandag til torsdag 12:00 til 16:00 – fredag. 12:00 til 15:30)

Ønsker  du at give feedback til redaktionen BEDRE HJEM?

Så kontakt os her

Download BEDRE HJEM som app

Nu har du mulighed for at altid at have magasinet Bolius' boligmagasin Bedre Hjem ved hånden. Bolius har udviklet en app specielt designet til smartphone og tablet, hvilket gør det nemt for dig at læse, søge og gemme artikler fra BEDRE HJEM.

Download appen her:

Læs mere om appen her.

Bolius - et helejet Realdania selskab