BEDRE HJEM

Boligmagasinet BEDRE HJEM serverer spændende indsigt om regler, forhold og situationer, der har relevans for dig som boligejer. Lad dig inspirere af lækre boligreportager, bliv klogere i brevkasser om økonomi, have, ombygning, gør det selv og indretning og få seneste nye viden om alt fra håndværkerfusk til tilstandsrapporter.

Tema i Bedre Hjem nr. 8: Det intelligente hjem

Albert bor i et intelligent hjem med masser af gadgets

Albert bor i et intelligent hjem med masser af gadgets

Boligreportage

Publiceret: fredag 2. december 2016

Albert er vild med gadgets, og i hans digitale hjem har han alt fra automatiske vinduer og gardiner til en lysekrone, der hejses ned med en motor. Se de vilde ting her.

Zebra på gulvet, ko på væggen og en stue til cocktails

Zebra på gulvet, ko på væggen og en stue til cocktails

Boligreportage

Publiceret: fredag 2. december 2016

Marianne Bärnholt er tilbage i Danmark efter 26 år i bl.a. Australien og Hong Kong. På grænsen mellem København og Frederiksberg har hun istandsat en stor lejlighed med respekt for historiske detaljer.

Sommerhus til vinterbrug

Sommerhus til vinterbrug

Boligreportage

Publiceret: fredag 2. december 2016

Da arkitekt Rasmus Bak skulle tegne sit eget fritidshus, så han det som en oplagt mulighed for at udforske det at bygge minimalistisk uden samtidig at glemme hyggen.

Læs: I vinduet til højre kan du læse den elektroniske udgave af magasinet BEDRE HJEM. Du kan bladre frem og tilbage på pilene i siderne, og du kan få vist magasinet i fuldskærmsvisning ved at klikke på symbolet nederst til højre i vinduet.

Hent: Magasinet BEDRE HJEM ligger til gratis afhentning hos vores samarbejdspartnere. Du kan hente magasinet i disse butikker:

  • Bauhaus
  • Flügger
  • IDEmøbler
  • JYSK
  • Estate-mæglerne

Abonner: Du kan abonnere på magasinet BEDRE HJEM mod at betale portoen på 152 kr./år. Derved får du alle otte numre leveret til døren.

Abonnementservice

Har du henvendelser vedrørende:

  • Manglende modtagelse af magasin
  • Adresseændring
  • Afmelding af abonnement

Kontaktes abonnementservice her

(Der er åbent mandag til torsdag 12:00 til 16:00 – fredag. 12:00 til 15:30)

Ønsker  du at give feedback til redaktionen BEDRE HJEM?

Så kontakt os her

Download BEDRE HJEM som app

Nu har du mulighed for at altid at have magasinet Bolius' boligmagasin Bedre Hjem ved hånden. Bolius har udviklet en app specielt designet til smartphone og tablet, hvilket gør det nemt for dig at læse, søge og gemme artikler fra BEDRE HJEM.

Download appen her:

Læs mere om appen her.

Bolius - et helejet Realdania selskab