8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis.

Læs magasinet digitalt her

Vil du hellere læse magasinet på print, kan du herunder læse mere om, hvordan du får fingre i det.

 

 

 

Få Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Abonnementservice

Har du henvendelser vedrørende manglende modtagelse af magasin, adresseændring, afmelding af abonnement mv., kan du bruge vores selvbetjente medlemsservice. Husk dit abonnementsnummer.

Hvis du får magasinet Bolius via dit Realdania medlemskab, beder vi dig tage fat i Realdania direkte

Find Bolius i butikker nær dig

Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Er du også mest til hvide vægge?

Over 80 procent af danskerne har malet boligens vægge hvide, viser ny undersøgelse fra Bolius. Men faktisk anbefaler bl.a. en arkitekt, at vi kaster os ud i flere farveeksperimenter på boligens vægge. Malermester Mette Rosendahls bolig er ikke bange for at forsøge sig med nye farver og materialer i privatboligen.

Stort tema om maling og vægbeklædning

Samtaleøkonomi i parforholdet

Vender du det altid med din partner, hvis du skal bruge 1.000 kr. på dig selv? Det spørgsmål stillede Bolius godt 1.000 samboende danskere, og svaret fra over halvdelen lød: Ja altid. Undersøgelsen viser, at selv om flere yngre par foretrækker mere adskilt økonomi, er de gode til at involvere partnere omkring økonomiske beslutninger. 

Dine, mine og vores penge

Fra stort til mindre 

Flyt i tide, og indret din bolig, så den passer til, når du bliver gammel. Marthe og Lars Lundgaard er kun i slutningen af 50’erne, men de valgte allerede nu at bytte et stort hus på landet ud med et mindre rækkehus i byen. Trods de færre kvadratmeter kan de stadig dyrke deres store haveinteresse.

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk

Bolius - et helejet Realdania selskab