8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis.

Læs magasinet digitalt her

Vil du hellere læse magasinet på print, kan du herunder læse mere om, hvordan du får fingre i det.

 

 

 

Få Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Abonnementservice

Har du henvendelser vedrørende manglende modtagelse af magasin, adresseændring, afmelding af abonnement mv., kan du bruge vores selvbetjente medlemsservice. Husk dit abonnementsnummer.

Hvis du får magasinet Bolius via dit Realdania medlemskab, beder vi dig tage fat i Realdania direkte

Find Bolius i butikker nær dig

Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Carporte pynter sjældent i landskabet

2 ud af 3 husejere med bil parkerer deres bil i egen garage eller carport, viser ny undersøgelse. Bilens hus er dog sjældent noget, som vi prioriterer særlig højt, når boligen skal forskønnes. Men det burde vi gøre, mener arkitekterne. I temaet om carporte og garager ser vi på udfordringerne med at skaffe plads til bilen eller bilerne, og vi giver inspiration til både flot og funktionel indretning til bilen.

Læs om undersøgelsen her

Politikernes hjemmebane 

2019 er valgår. I den anledning har vi besøgt fire folketingsmedlemmer i deres hjemlige omgivelser for at høre, om der er en rød tråd mellem deres politiske standpunkter og deres valg af bolig – både hvad angår sted og boligform. Vi har bl.a. mødt socialdemokraten Mattias Tesfaye, der bor i lejebolig i Albertslund.

Se politikernes hjem i magasinet

Sådan vælger du de bedste tulipaner

Der findes flere tusinde tulipansorter, men haveekspert Jesper Carl Corfitzen holder sig til de sorter, der blomstrer igen år efter år, og dem er der heldigvis mange af.

Læs den store guide til tulipaner

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk

Bolius - et helejet Realdania selskab