8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis.

Læs magasinet digitalt her

Vil du hellere læse magasinet på print, kan du herunder læse mere om, hvordan du får fingre i det.

 

 

 

Få Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Abonnementservice

Har du henvendelser vedrørende manglende modtagelse af magasin, adresseændring, afmelding af abonnement mv., kan du bruge vores selvbetjente medlemsservice. Husk dit abonnementsnummer.

Hvis du får magasinet Bolius via dit Realdania medlemskab, beder vi dig tage fat i Realdania direkte

Find Bolius i butikker nær dig

Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Gør du arbejdet let for indbrudstyven?

Danskerne har stadig rekord i indbrud. Kampagnen Bo trygt! har derfor som ambition at nedbringe antallet af indbrud fra 29.000 til 10.000 indbrud om året. I temaet om indbrud får du idéer til, hvordan du kan gøre arbejdet svært for tyvene og forebygge indbrud i dit hus. Mød også Hanne og Kjeld, der på hver sin måde tog kampen op mod indbrud.

Tema om indbrud

By land – tur retur

Høje boligpriser frister især en del unge familier til at søge væk fra København -og nogle gange langt væk fra København. Men er det altid lykken? Mød en familie, der blev fristet af smuk natur og en stor og lækker bolig ved vandet i Kerteminde, men alligevel valgte at vende tilbage til hovedstadsområdet efter knap et år i det ”fremmede”.

Livet på landet er ikke altid lykken

Kobberhuset i skoven

Kobber på facaden, skifer på taget og vinduer af egetræ. Der blev ikke sparet på de gode materialer, da en familie totalt ændrede et gult murstenshus fra 1960’erne. De har nu fået et helt anderledes hus som passer smukt til det nordjyske skovlandskab.

Læs boligreportagen

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk

Bolius - et helejet Realdania selskab