8 gange om året udkommer vi med 74 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Magasinet Bolius

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis.

Læs magasinet digitalt her

Vil du hellere læse magasinet på print, kan du herunder læse mere om, hvordan du får fingre i det.

 

 

 

Få Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Abonnementservice

Har du henvendelser vedrørende manglende modtagelse af magasin, adresseændring, afmelding af abonnement mv., kan du bruge vores selvbetjente medlemsservice. Husk dit abonnementsnummer.

Hvis du får magasinet Bolius via dit Realdania medlemskab, beder vi dig tage fat i Realdania direkte

Find Bolius i butikker nær dig

Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Hvad med grundvandet – er der nok?

Rent vand i hanen – det betragter de fleste af os som en selvfølge. Men næsten hver anden dansker er bekymret for, om grundvandet også i fremtiden vil være lige så rent som i dag, viser ny undersøgelse fra Bolius. Læs det store tema om vand som ressource, hvor du blandt andet kan følge, hvordan det gik vores medarbejder, der i tre dage skar sit vandforbrug ned til 5 liter per dag.

Tema om vand som ressource

Det frie liv på en husbåd

Det er en drøm for mange, men få har mulighed for at udleve drømmen. Det gjorde Vicky og Mads, da de investerede i et ældre fartøj, og byggede et nyt hus i bådens skrog. De er nogle af de heldige, der har en plads til deres husbåd i København.

Nyd roserne længere

Glæden er kort, når roserne blomstrer, men ved at vælge såkaldte remonterende roser kan du få meget mere glæde af dine roser. Følg haveekspert Jesper Carl Corfitzens råd og vælg de rigtige roser.

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk

Bolius - et helejet Realdania selskab