8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis.

Læs magasinet digitalt her

Vil du hellere læse magasinet på print, kan du herunder læse mere om, hvordan du får fingre i det.

 

 

 

Få Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Abonnementservice

Har du henvendelser vedrørende manglende modtagelse af magasin, adresseændring, afmelding af abonnement mv., kan du bruge vores selvbetjente medlemsservice. Husk dit abonnementsnummer.

Hvis du får magasinet Bolius via dit Realdania medlemskab, beder vi dig tage fat i Realdania direkte

Find Bolius i butikker nær dig

Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Ville du købe et hus, hvor en far har slået sine børn ihjel?

Ovennævnte spørgsmål svarede 40 procent nej til, da Bolius spurgte lidt over 1.000 danskere. Men hvorfor vil vi undgå sådan et hus, hvis det ellers opfylder alle vores ønsker til et godt hus? Ikke alle huskøbere bliver dog skræmt væk af fortidens uhyggelige begivenheder. Det gælder bl.a. den nuværende ejer af det hus, hvor Peter Lundin begik tredobbelt drab i 2000.  

Læs om de uhyggelige huse

Håndværkertilbud – mest for de hårdføre

Ordet håndværkertilbud bruges i dag som regel om en bolig, der nærmer sig en ren ruin, og i hvert fald ikke er egnet til at bo i. Det kræver både tålmodighed og  solid økonomi at kaste sig ud i sådan et byggeprojekt, mener Bolius’ eksperter. Diana og Jack blæste dog på rådgiverens advarsler og købte et hus, som de skal bruge de næste fem år på at sætte i stand fra kælder til kvist.

Læs tema om håndværkertilbud

Tagbolig med plads til familieliv

Kristian Lillelund faldt pladask for lejligheden oppe under byens tage, da han efter en skilsmisse var på jagt efter en bolig til sig selv og sine to døtre. Men skråvæggene stiller store udfordringer til indretningen, derfor har Kristian selv bygge og designet de fleste af sine møbler. 

Se de kreative løsninger i taglejligheden

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk

Bolius - et helejet Realdania selskab