Magasinet Bolius

8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet Bolius digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis. Find gamle udgaver i linket herunder - og vælg udgave i menuen i e-pages.

Du kan også abonnere, så du får en mail med link til e-pages, når vi udgiver nyt nummer.

Læs her Abonnér digitalt

Få magasinet Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Find magasinet Bolius i butikker nær dig

Videncentret Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Gør det selv med glæde

Har du styr på plugs og bor, og er din værktøjskasse opdateret? Bolius’ egen handyman, arkitekt Ole Vedsted-Jakobsen, guider begyndere til en brugbar værktøjskasse. I temaet om gør det selv-arbejde giver vi dig også den store boreguide, så du er sikker på, at dine ophæng altid er sikre. Mød desuden Jeanne Thylkjær Fjorback, der efter ombygning af to huse blev udlært handywoman. Hun gør op med myten om, at gør det selv-arbejde er mændenes domæne og deler nu sin viden og erfaring ud til andre kvinder.

Læs mere her

Tag en svømmetur i haven

Det har været småt med udlandsrejser til sydlige himmelstrøg det sidste år. Men der findes alternativer til en svømmetur i Middelhavet eller en strand i Thailand. Mød fire familier, der på hver sin måde har gjort det muligt at tage en dukkert i haven. 

Læs mere her

En have fuld af vitaminer

Pink kartofler, lilla gulerødder og røde salater. Der bliver eksperimenteret på mange felter i Janus Berg og Kåre Hansens eventyrlige køkkenhave på Sydsjælland. Her er de to tidligere storbyboere næsten altid sikre på, at der er mad til det næste måltid lige uden for døren. Vi besøgte haven sidste sommer, da alt tog sig ud fra sin både smukkeste og sundeste side.

Læs mere her

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk