8 gange om året udkommer vi med 76 sider spækket med viden og inspiration om hus og have.

Magasinet handler om hele boliglivet. Du kan både læse om mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme og om byliv og landliv.

Læs magasinet Bolius digitalt

Du kan læse alle udgaver af magasinet digitalt på e-pages. Det er selvfølgelig helt gratis.

Læs magasinet digitalt her

Vil du hellere læse magasinet på print, kan du herunder læse mere om, hvordan du får fingre i det.

 

 

Få Bolius leveret hjem

Abonnement

Modtag 8 numre om året for 149 kr. To års abonnement koster 259 kr. Du betaler kun for porto.

Abonnér her

Bliv Realdania medlem

Realdania er en forening, som alle ejendomsejere gratis kan blive medlem af. Som medlem får du magasinet gratis direkte leveret til døren.

Bliv gratis medlem

Abonnementservice

Har du henvendelser vedrørende manglende modtagelse af magasin, adresseændring, afmelding af abonnement mv., kan du bruge vores selvbetjente medlemsservice. Husk dit abonnementsnummer.

Hvis du får magasinet Bolius via dit Realdania medlemskab, beder vi dig tage fat i Realdania direkte

Find Bolius i butikker nær dig

Bolius arbejder sammen med relevante partnere rundt omkring i landet. Her kan du gratis hente det seneste magasin. Magasinet vil ofte stå i nærheden af kassen eller ind- og udgangen. Hvis du ikke kan finde magasinet, kan du altid spørge personalet, der vil pege dig i retning af magasinet. Det er selvfølgelig gratis at tage magasinet med hjem. God fornøjelse.

Nyt i det aktuelle nummer

Dyrk planteglæden

Planter kan både hjælpe stressramte og give dig masser af farver og oplevelser året rundt. I temaet om  planteglæde guider vi dig til en smuk og planterig have eller altan året rundt. Mød også Asta, der bruger timer hver dag i sommerhalvåret på at pleje planterne i sin eventyrlige villahave.

Stort tema om planteglæden

Tør jeg købe hus i Udkantsdanmark?

Det spurgte journalist Louise Skøtt Gadeberg sig selv og fire eksperter om. Hun havde valgt at flytte fra København til Bornholm, hvor hun faldt godt til og efter et par år fik lyst til at investere i fast ejendom. Læs eksperternes svar, og find ud af hvad hun besluttede sig for.

Læs de fire eksperters svar

Fiskerhus i vandkanten

På et næsten hemmeligt sted i vandkanten ved Kolding Fjord ligger Bente og Mogens Leanders lille fiskerhus. Det har været en større omgang at få det lille primitive hus opdateret, så der nu er både el og kloakering. Nyd reportagen om den lille perle, hvor ejerne kan vågne om morgenen til bølgeskvulp  

Har du en god idé til redaktionen?

Send din idé til, hvad magasinet Bolius kan skrive om til redaktionen på email redaktionen@bolius.dk

Bolius - et helejet Realdania selskab