Job hos Bolius

At vi i Bolius er tilgængelige og engagerede, afspejler sig i høj grad også i vores daglige arbejde. Vi taler sammen både fagligt og socialt på tværs af de enkelte afdelinger.

Den flade ledelsesstruktur smitter af overalt, hvor en uformel omgangstone betyder, at vi kan udfolde os personligt og byde ind med vores faglighed. Vi brænder alle for at gøre en forskel for boligejerne, og entusiasme er derfor en central drivkraft.

Bolius som arbejdsplads

Vores målsætninger er en indarbejdet del af dagligdagen, som betyder, at virksomhedens mål ikke er adskilt fra den enkelte medarbejders arbejde. Som medarbejder kendes målene, og samlet løfter vi opgaverne med hver vores bidrag til det fælles mål.

Arbejdsmiljø

Vores fysiske rammer er bygget op om tilgængelighed, fordi samarbejde er så centralt i vores arbejdsdage. Missionen - at øge boligejernes livskvalitet - sætter et tydeligt aftryk i alle vores arbejdsopgaver. Det betyder, at hver enkelt af os altid er bevidste om vores fælles mål. Det sikrer, at vi alle er sat mod rette kurs. 

Vi er gode til at fejre hverdagen. Vi fejrer sommerens mest solrige dage med en ispause. Fødselsdage fejrer vi med flag. Vi holder jul sammen, med hjemmelavet juledekoration, julebingo og julehistorier. Vi kæmper med hinanden og mod hinanden – sidstnævnte rundt om et bordtennis- eller bordfodboldbord. Vi griner med hinanden og af hinanden. Højt.

Vigtigst af alt følges vi ad mod samme mål: At øge boligejernes livskvalitet. 

Øget livskvalitet er også for medarbejdere

Før man kan øge livskvaliteten for andre, må man starte med sig selv. Derfor giver vi plads til fleksibilitet. Fleksible arbejdstider, der sikrer ro på arbejde og i privatlivet, og muligheden for hjemmearbejdspladser. Vi arbejder og udvikler os i et højt tempo, og derfor vægter vi også den enkelte medarbejders udvikling og uddannelse højt.

Ledige stillinger

Uopfordret ansøgning

Kunne du tænke dig at arbejde hos Bolius?

I Bolius er vi en række mennesker med forskellige baggrunde og kvalifikationer, der alle er med til at højne kvaliteten af den rådgivning og viden, vi giver til de danske boligejere.

Har du f.eks. en baggrund som bygningskonstruktør, arkitekt, administrativ medarbejder, journalist, udviklingsmedarbejder eller lignende, og er du idérig, pålidelig, tilgængelig og brænder for at hjælpe de private boligejere, ja, så kunne du måske være vores kommende kollega.

Du må også gerne have personlighed og en god portion humor.

Følg os også på Twitter og LinkedIn, hvor vi også deler opslåede stillinger (vi har ansat flere medarbejdere via sociale medier!).

Hvis du sender os en uopfordret ansøgning, gør vi opmærksom på, at du hermed giver dit samtykke til at vi videresender den internt til evt. relevante enheder. Du vil høre fra os, hvis der aktuelt er et match inden for dit fagområde. Vi gemmer din ansøgning og dit CV i seks måneder, hvorefter de vil blive slettet.

Vi modtager gerne din uopfordrede ansøgning, men kun via dette link.

Send os din ansøgning

 

Job i forening Realdania

Ledige stillinger hos Realdania og Realdania By & Byg

Foreningen Realdania er en arbejdsplads med 170 kolleger. Vi har vidt forskellige baggrunde. Vi er arkitekter, formidlere, økonomer, eventplanlæggere, IT-medarbejdere, sekretærer og meget andet. Vi arbejder ambitiøst for at nå vores mål og er kompetente, troværdige, respektfulde og imødekommende.

Se ledige stillinger hos Realdania og Realdania By & Byg 

Bolius - et helejet Realdania selskab