Presse

Videncentret Bolius er uvildigt og sat i verden for at øge boligejernes livskvalitet. Vi deler derfor gerne vores viden, indhold og ekspertise med medier og organisationer. Her finder du kontaktoplysninger på vores fageksperter, links til vores seneste undersøgelser og meget mere.

Pressekontakt

Morten Refsgaard

Presse- og kommunikationsmedarbejder

Tlf: 22 30 65 94
Mail

Eric Ziengs

Digital strateg

Tlf: 41 42 75 67

Mail Twitter Insta LinkedIn 

Fageksperter

Boligøkonomisk ekspert: Jørgen Munksgaard Rasmussen

Ekspert i boligøkonomi, som blandt andet omfatter finansiering af boligen, omlægning af lån, køb og salg af bolig, forældrekøb samt boligen som investering.

Læs mere og find kontaktinfo her.

Ekspert i arkitektur og Bygningsreglementet:
Tine Nielsen

Ekspert i love og regler om enfamilieshuse, Byggeloven og Bygningsreglementet. Tine er derudover specialiseret i projektering, arkitektur og indretning.

Læs mere og find kontaktinfo her

Ekspert i byggerådgivning og boligkøb: Ole Vedsted-Jakobsen

Ekspert i byggestyring og bygherrerådgivning samt rådgivning i forbindelse med køb af bolig. Ole er desuden specialiseret i indeklima og fugt.

Læs mere og find kontaktinfo her

Ekspert i arkitektur, byggeteknik og huseftersyn: Henrik Bisp

Fagekspert inden for arkitektur, byggeteknik og huseftersyn. Henrik har en baggrund som tømrer, der er med til at styrke hans viden om konstruktioner og materialer.

Læs mere og find kontaktinfo her.

Ekspert i byggeteknik og energi: Tue Patursson

Tue er fagekspert i byggetekniske løsninger. Han har stor erfaring med energirenoveringer, ligesom han har arbejdet på byggerier med minimalt energiforbrug som tema.

Læs mere og find kontaktinfo her

Haveekspert: Jesper Carl Corfitzen

Jesper er ekspert i havebrug og landskabsarkitektur med særligt kendskab til dyrkning og anvendelse af havens planter samt havens indretning og anvendelse.

Læs mere og find kontaktinfo her

Ekspert i huseftersyn og forsikring: Tine R. Sode

Ekspert i brand, brandsikring og forsikring. Tine er desuden specialiseret i gennemgang af boliger, fejl og mangler samt prisfastsættelse.

Læs mere og find kontaktinfo her

Pressemateriale

Bolius udfører, analyserer og formidler undersøgelser til pressebrug – om boligejere, deres huse, hverdagsudfordringer m.m. Brug gerne vores viden i din journalistik.


Se undersøgelser og grafikker

Find materiale, som understøtter vores historier og relaterer sig til bolig og have. Her kan du frit downloade billeder, så længe du krediterer bolius.dk.

Find pressebilleder her

Samarbejde

Er din målgruppe også boligejere, andelshavere eller lejere? Vi samarbejder gerne med andre medier, organisationer og virksomheder, hvis vi vurderer, at der gennem samarbejdet er potentiale for at øge boligejernes livskvalitet. Især indholdssamarbejde gør Bolius meget i, men vi er åbne for at samarbejde på mange måder.

Anvendelse af Bolius Indhold

Indholdet på Bolius.dk, Bolius Nyhedsbrev, Facebook, Instagram, Twitter, magasinet Bolius og vores andre medier er af generel karakter og søger ikke at løse individuelle eller konkrete rådgivningsbehov.

Bolius er opretshaver på alt indhold på vores medier som magasinet Bolius, Bolius Nyhedsbrev, Bolius.dk, vores sociale medier mv. og stiller indholdet til rådighed til personligt brug. Du er velkommen til at linke såvel dybt som overordnet til Bolius.dk.

Du er velkommen til at printe og kopiere til personligt brug jf. ophavsretslovens § 12. Ligeledes kan du referere og bruge korte citater efter gældende regler for god citatskik. 

Bolius.dk må IKKE fremstå som en del af en anden hjemmeside eller i et fremmed websites frame.

Ved brug, som ligger udover ovennævnte; foto, direkte brug af tekster, grafik, illustrationer, længere citater m.v. samt indhold fra magasinet Bolius, SKAL der forud for brug, indhentes udtrykkelig skriftlig aftale med de indholdsansvarlige i Bolius. Hvis du som medie eller journalist ønsker at samarbejde med Bolius om indhold til boligejere, kan du læse mere om mulighederne her.

Bolius.dk er tilmeldt Pressenævnet. Læs mere om vores journalistiske etik her. 

Bolius - et helejet Realdania selskab