Haveekspert: Jesper Carl Corfitzen

 

Jesper Carl Corfitzen

Fagekspert inden for haver og offentlige uderum.

  • Uddannelse: BSc Naturvidenskab, landskabsarkitekt, gartner, 
  • Erfaring: Praktisk og teoretisk havebrug gennem arbejde som gartner i bl.a. havecentre og privathaver. Har arbejdet som rådgiver, havedesigner, blomsterdekoratør, foredragsholder, kreativ eventplanlægger, haveskribent og forfatter. Tidligere havefaglig leder i Det Kgl. Danske Haveselskab 
  • Udtaler sig om: Praktisk havebrug, landskabs-arkitektur, haveindretning, havedesign, havekunst, havehistorie, natur, bæredygtighed, den klimavenlige have, havepleje, havedrift, stueplanter, naboforhold, plantenyheder, årstider, urtehave, krydderurter. 

Kontakt for medier

Disse kontaktinformationer er kun til brug for medier. Har du som privatperson spørgsmål om din bolig, bedes du bruge Spørg Bolius.  

LinkedIn Instagram Twitter Face Mail

Telefon: 53 89 02 00

Blog: jespercarlcorfitzen.dk

Ekspert i haven og landskabsarkitektur

Jesper er ekspert i alt som har med have og haveliv at gøre. Han har et indgående kendskab til planter i alle udstrækninger. Det vil sige at han ved alt om både udendørs og indendørs stueplanter, blomster og grønne planter samt dyrkning og anvendelse af disse.

Jesper er specialist i havelivet og alle dets udfordringer. Så om det gælder plantesygdomme, bekæmpelse af dræbersnegle, gødning eller plantesammensætninger, så har Jesper svaret.

Han har tidligere arbejdet som gartner i de Engelske Kongelige Haver, kirkegårde, havecentre og planteskoler, hvilket betyder at han har et bredt fundament ud i haveverdenen. Med en kreativ sjæl og en fortid som blomsterdekoratør har Jesper deltaget på mange havemesser og events og har i en årrække fungeret som havefaglig leder og rådgiver i Haveselskabet. 

Ekspert i haveindretning og havetrends

Med sin uddannelse i landskabsarkitektur, er Jesper ekspert i indretning af haven, altanen og terrassen. Han ved hvordan man indretter med fx højbede, køkkenhave og planter i krukker. Han er altid opdateret på de nyeste havetrends, og ved hvordan du får det optimale ud af sin have, hvad end man værdsætter en vedligeholdelsesfri have, en have som er spændende hele året, en køkkenhave eller noget helt andet.

Jespers uddannelse

Jesper er uddannet landskabsarkitekt fra KU Life og har også en basisuddannelse i naturvidenskab fra RUC. Jesper har en fortid som gartner og blomsterdekoratør og i dag er han bl.a. både foredragsholder og havebogsforfatter.

Vi gør dig klogere på at eje eller leje

Tema om ejere og lejere

På nogle punkter minder boligejere og -lejere meget om hinanden, på andre punkter ikke. Med en ny, stor undersøgelse fra Realdania og Videncentret Bolius, er vi dykket ned i emnet og ser på de mange forskellige og lighedstræk der er mellem de to mest almindelige boligformer.

Stort tema i magasinet Bolius

I magasinet Bolius kan du læse et stort tema om ejere, lejere og andelshavere. Læs om forskellene, udviklingen og om fire familier, der bor på hver deres måde. 

Læs magasinet gratis

Vi gør dig klogere på haven netop nu

Gør haven vinterklar

Podcast: Mig og min have

Episode 8: Hæk og busk

Hækken er ærkedansk. De findes i stort set alle danske haver og varierer i form, farve og funktion. Vi tager temperaturen på danskernes hække og buske anno 2019 og giver tips til, hvordan du kan tænke ud af boksen, når du skal vælge nyt, hvordan du plejer det eksisterende, og hvordan du kan bruge hække og buske til mere end bare at omkranse din have.

Hør alle afsnit samt få de nyeste via Apple Podcasts eller TuneIn.

Alle afsnit

Nyhedsbrev om haven

Nyhedsbrevet om have udkommer hver anden uge i havesæsonen og sjældnere i vinterperioden. Det er fyldt med aktuel og relevant ekspertviden om, hvad du skal lave i haven netop nu.

Nyhedsbrevet er gratis og laves i samarbejde mellem vores uvildige fageksperter og journalister.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet om have, accepterer du vores retningslinjer.

Hvis du fortryder din tilmelding til nyhedsbrevet, kan du afmelde det via afmeld-linket i bunden af nyhedsbrevet.

 

Vis resten af forsiden