Haveekspert: Jesper Carl Corfitzen

 

Jesper Carl Corfitzen

Fagekspert inden for haver og offentlige uderum.

  • Uddannelse: BSc Naturvidenskab, landskabsarkitekt, gartner, 
  • Erfaring: Praktisk og teoretisk havebrug gennem arbejde som gartner i bl.a. havecentre og privathaver. Har arbejdet som rådgiver, havedesigner, blomsterdekoratør, foredragsholder, kreativ eventplanlægger, haveskribent og forfatter. Tidligere havefaglig leder i Det Kgl. Danske Haveselskab 
  • Udtaler sig om: Praktisk havebrug, landskabs-arkitektur, haveindretning, havedesign, havekunst, havehistorie, natur, bæredygtighed, den klimavenlige have, havepleje, havedrift, stueplanter, naboforhold, plantenyheder, årstider, urtehave, krydderurter. 

Ekspert i haven og landskabsarkitektur

Jesper er ekspert i alt som har med have og haveliv at gøre. Han har et indgående kendskab til planter i alle udstrækninger. Det vil sige at han ved alt om både udendørs og indendørs stueplanter, blomster og grønne planter samt dyrkning og anvendelse af disse.

Jesper er specialist i havelivet og alle dets udfordringer. Så om det gælder plantesygdomme, bekæmpelse af dræbersnegle, gødning eller plantesammensætninger, så har Jesper svaret.

Han har tidligere arbejdet som gartner i de Engelske Kongelige Haver, kirkegårde, havecentre og planteskoler, hvilket betyder at han har et bredt fundament ud i haveverdenen. Med en kreativ sjæl og en fortid som blomsterdekoratør har Jesper deltaget på mange havemesser og events og har i en årrække fungeret som havefaglig leder og rådgiver i Haveselskabet. 

Ekspert i haveindretning og havetrends

Med sin uddannelse i landskabsarkitektur, er Jesper ekspert i indretning af haven, altanen og terrassen. Han ved hvordan man indretter med fx højbede, køkkenhave og planter i krukker. Han er altid opdateret på de nyeste havetrends, og ved hvordan du får det optimale ud af sin have, hvad end man værdsætter en vedligeholdelsesfri have, en have som er spændende hele året, en køkkenhave eller noget helt andet.

Jespers uddannelse

Jesper er uddannet landskabsarkitekt fra KU Life og har også en basisuddannelse i naturvidenskab fra RUC. Jesper har en fortid som gartner og blomsterdekoratør og i dag er han bl.a. både foredragsholder og havebogsforfatter.

Få uvildige nyheder og undersøgelser fra Bolius

Bolius skriver dagligt nyheder og laver løbende undersøgelser om emner inden for bolig og have relevant for boligejere. Vi deler gerne vores viden og historier med journalister. Du kan som journalist, blogger eller meningsdanner få dem i din indboks ved at udfylde formularen herunder. Du kan altid melde fra igen.

Bolius er Boligejernes Videncenter. Vi sælger ikke produkter eller tjenester og er derfor ikke farvet af kommercielle interesser. Vores primære mål er at øge boligejernes livskvalitet.

Kontakt for medier

Disse kontaktinformationer er kun til brug for medier. Boligejere bedes bruge Spørg Bolius. Vores eksperter vil henvise til Spørg Bolius ved direkte kontakt som boligejer. 

LinkedIn Instagram Twitter Face Mail

Telefon: 53 89 02 00

Blog: jespercarlcorfitzen.dk

Lyt til "Mig og min have"

Bolius - et helejet Realdania selskab