Samarbejdspartnere

Bolius arbejder i dag sammen med en række spændende organisationer, styrelser, medier, eksperter mm.

Partnerskaber giver mening for os, når de understøtter vores mål om at øge boligejernes livskvalitet. Derfor er vi også altid åbne for at tale om muligheder for, hvordan vi sammen kan skabe værdi for boligejerne gennem et kommercielt eller ikke-kommercielt samarbejde.

Samarbejdspartnere

Vi er åbne for kommercielle såvel som ikke-kommercielle viden- og informationpartnerskaber der har boligejerne for øje, og som kan bidrage til vores mål om at øge boligejernes livskvalitet. Fælles for vores partnerskaber er, at de alle gavner og har fokus på boligejerne.

I dag har vi blandt andet et partnerskab med Realdania, hvor vi sammen er gået ind i projektet Radonfrithjem. Vores ønske er her at oplyse danskerne om sundhedsrisikoen ved et for højt radonniveau i boligen, og vores mål er at få flere danske radonfrie hjem. Sammen med Energistyrelsen giver vi uvildig rådgivning om udskiftning af olie- og naturgasfyr. Vi er også en del af projektet Smart Energi i Hjemmet i et større samarbejde med bl.a. Middelfart Kommune og Statens Byggeforskinginstitut om intelligent varmestyring i private boliger i fremtidens Smart City’s.

Kunne et samarbejde være interessant for dig? Så er det Ulrik Heilmann, du skal have fat i. 

Ulrik Heilmann

Adm. direktør 

Tlf: 24 88 31 50
Mail

Mediesamarbejder

Bolius' mål er at øge boligejernes livskvalitet. Det gør vi på vores egne platforme, men selvom vi når mange, ved vi selvfølgelig, at vi ikke kan nå alle boligejere.

Derfor samarbejder vi med seriøse danske medier ved at levere den bedste og mest uvildige viden for og om boligejere i Danmark. Vi leverer bl.a. journalistisk indhold til Jyllands-Posten, Ekstra Bladet og en række forskellige lokalaviser.

Vil du samarbejde med os?

For os er det vigtigt at kunne formidle uvildig viden til boligejerne - uanset medie. Hvis du er interesseret i et samarbejde, så tag fat i os. Vores fokus i samarbejdet er journalistisk indhold af høj kvalitet, leverancer i god tid før deadline og sparring om at forbedre indholdet til jeres brugere.

Hvis du ønsker at bruge vores undersøgelser og data, finder du dem her. Og har du brug for et ekspertcitat om bolig og have, så kan du finde vores fageksperter her

Vi glæder os til at høre fra dig!

Morten Refsgaard

Presse- og kommunikationsmedarbejder

Tlf.: 22 30 65 94
Mail

Bolius - et helejet Realdania selskab