Faglighed og uvildighed

Fageksperterne i Videncentret Bolius har forskellige bygge- og boligfaglige kompetencer og erfaringer, der gør, at de til sammen har viden, der dækker det meste, når det handler om boligen, haven, boligbyggeri og generelt set alt det, der vedrører den enkelte beboer eller boligejer. 

Faglighed i videncentret Bolius

Vi tager vores faglighed og uvildighed alvorligt, og vores ambition er, at du skal få det fagligt rigtige svar, hver gang du søger viden hos os. Derfor bestræber vi os på, at den viden, du finder på bolius.dk og på alle vores andre platforme, både er rigtig og tilgængelig. 

Helt konkret betyder det bl.a., at: 

  • Vi løbende opdaterer vores artikler for at sikre os, at de indeholder den nyeste viden på området.
  • Vi holder os fagligt orienterede og vedligeholder vores viden, så vi er opdateret på den seneste udvikling indenfor vores fagområder.
  • Vi ikke tager særhensyn, men baserer vores udtalelser og artikler på anerkendt faglig viden.
  • Vi ikke bliver påvirket af nogle private eller offentlige virksomheder, hverken økonomisk eller juridisk. 
  • Vi udtaler os til medierne om emner, der vedrører det boligfaglige, og som vi har faglig viden om.   

Fageksperter

Boligøkonomisk ekspert:
Jørgen Munksgaard Rasmussen

Ekspert i boligøkonomi, som blandt andet omfatter finansiering af boligen, omlægning af lån, køb og salg af bolig, forældrekøb samt boligen som investering.

Læs mere og find kontaktinfo her.

Ekspert i arkitektur og Bygningsreglementet:
Tine Nielsen

Ekspert i love og regler om enfamilieshuse, Byggeloven og Bygningsreglementet. Tine er derudover specialiseret i projektering, arkitektur og indretning.

Læs mere og find kontaktinfo her

Ekspert i byggerådgivning og boligkøb:
Ole Vedsted-Jakobsen

Ekspert i byggestyring og bygherrerådgivning samt rådgivning i forbindelse med køb af bolig. Ole er desuden specialiseret i indeklima og fugt.

Læs mere og find kontaktinfo her

Ekspert i arkitektur, byggeteknik og huseftersyn:
Henrik Bisp

Fagekspert inden for arkitektur, byggeteknik og huseftersyn. Henrik har en baggrund som tømrer, der er med til at styrke hans viden om konstruktioner og materialer.

Læs mere og find kontaktinfo her.

Ekspert i byggeteknik og energi:
Tue Patursson

Tue er fagekspert i byggetekniske løsninger. Han har stor erfaring med energirenoveringer, ligesom han har arbejdet på byggerier med minimalt energiforbrug som tema.

Læs mere og find kontaktinfo her

Haveekspert:
Jesper Carl Corfitzen

Jesper er ekspert i havebrug og landskabsarkitektur med særligt kendskab til dyrkning og anvendelse af havens planter samt havens indretning og anvendelse.

Læs mere og find kontaktinfo her

Ekspert i huseftersyn og forsikring:
Tine R. Sode

Ekspert i brand, brandsikring og forsikring. Tine er desuden specialiseret i gennemgang af boliger, fejl og mangler samt prisfastsættelse.

Læs mere og find kontaktinfo her