Søgning

Søg i gratis, uvildige artikler, videoer og billedserier

 1. Fakta

  Realkreditlån

  Hvad er et realkreditlån, hvilke forskellige typer findes der, og hvordan skaber du overblik over, hvilket et du bør vælge? Bliv klogere her.

 2. Fakta

  Tjek, om dit hus er klart til vinteren

  Vinteren kan være streng ved dit hus. Især hvis det ikke er tilstrækkeligt vedligeholdt. Se her, hvad du bør tjekke på dit hus inden vinter for at undgå skader.

 3. Fakta

  Vedligeholdelse af nyere trævinduer

  Vinduer af træ skal jævnligt efterses, vedligeholdes og males for at fungere bedst muligt og have en lang levetid.

 4. Fakta

  Store forbedringer af huse fra 60'erne og 70'erne

  Større renoveringsprojekter på parcelhuse fra 1960’erne og 1970’erne kan omfatte tag, vinduer, køkken og bad, og forbedringerne kan med fordel kombineres med...

 5. Fakta

  Sådan bekæmper du ukrudt mellem fliser og i belægninger

  Ukrudt mellem fliserne på terrasse og i indkørsel kan bekæmpes med en stiv kost og en fugerenser. En ukrudtsbrænder gør arbejdet lettere på store arealer.

 6. Fakta

  Fuger omkring vinduer og døre

  Dine fuger er en vigtig del ved overgangen mellem væg og vinduer. Få styr på, hvilken type fuge du har, og læs om, hvordan du skifter den her.

 7. Fakta

  Plæneklippere til den store have

  Skal du vælge en cylinder- eller rotorklipper, skal den have elstart og bioklip? Hvordan forlænger du dens levetid og begrænser motorens forurening. Læs,...

 8. Fakta

  Tjek husets skorsten

  En skorsten har en placering og en funktion, der gør den udsat for skader. Bliver den ikke vedligeholdt ordentligt, eller bliver den brugt forkert, kan der i...

 9. Fakta

  Ventilation af boligen

  Ventilation af boligen er vigtig, hvis du vil have et sundt indeklima og undgå fugtskader. Boligen kan ventileres mekanisk, naturligt eller på begge måder.

 10. Fakta

  Find og fjern husets kuldebroer

  Kuldebroer i din bolig giver træk, skimmelsvamp og en større varmeregning. Læs her, hvordan du opdager og slipper af med kuldebroerne i dit hus.

Vis resten af forsiden