Søgning

Søg i gratis, uvildige artikler, videoer og billedserier

 1. Tips & Råd

  Så tit skal du skifte karklud

  Er det rigtigt, at karkluden skal skiftes hver dag? Og hvilken klud skal du bruge til køkkenet for at undgå spredning af bakterier? Få gode råd.

 2. Tips & Råd

  Sådan undgår du, at køleskabet lugter

  Hvis dit køleskab lugter, skal det gås efter for gammel mad og derefter gøres grundigt rent. Se, hvad du skal bruge, og hvordan du undgår lugt fremover.

 3. Tips & Råd

  Sådan klarer du kalken på badeværelset

  Eddike-, mælke- og citronsyre med opvaskemiddel er effektivt til at fjerne kalken på badeværelset. Men pas på, for det er ikke alle materialer, der tåler de...

 4. Tips & Råd

  Sådan slipper du for glaspest

  Glaspest viser sig som en hvid tåget belægning på glassene. Det er især ældre glas, som bliver ramt, hvis de bliver vasket i opvaskemaskinen. Læs her, hvordan...

 5. Tips & Råd

  Rengør mikroovnen på 2 minutter

  Mikroovnen er nem at rengøre indvendigt, og kræver ikke skrappere midler end vand og opvaskemiddel. Se, hvordan du klarer rengøringen på 2 minutter.

 6. Tips & Råd

  Rengøringsekspert: Tænk dig om, før du bruger eddike til rengøring

  Du bør ændre vaner, hvis du bruger brun eddike til afkalkning af elkedel eller kaffemaskine. Få gode råd til rengøring og afkalkning med eddike og eddikesyre.

 7. Tips & Råd

  Hvordan fjerner du kalk på fliserne i badet?

  Kalk på fliser i brusebadet kan være svært at slippe af med. Læs, hvordan du fjerner det og undgår, at kalk sætter sig fast på fliserne.

 8. Tips & Råd

  Så meget sparer du ved at tisse i badet

  Tisser du i badet, haven eller andre ”naturlige” steder, kan du spare en del penge i vandforbrug. Se, hvor meget du sparer.

 9. Tips & Råd

  Sådan fjerner du røglugt fra tobak

  Røglugt fra cigaretter og pibe hænger længe i møbler og tekstiler. Oftest virker udluftning tilstrækkeligt. Hvis ikke det er nok, kan du se en række løsninger...

 10. Guide

  Sådan slipper du af med dårlig lugt i vaskemaskinen

  Mange oplever, at vaskemaskinen lugter dårligt, men der er råd for problemet. Det kræver rengøring og afkalkning, og du får opskriften til en lugtfri og ren...