Søgning

Søg i gratis, uvildige artikler, videoer og billedserier

 1. Tips & Råd

  Sådan får du stærke stolper uden at støbe dem fast

  Du behøver ikke støbe stolper til havehegn, plankeværk og carport ned i beton, så de er stabile og holder i mange år. Se her, hvordan du gør i stedet.

 2. Havereportage

  Rund bålplads til haven lavet af firkantede træstykker

  Jesper Klinge har bygget en utrolig flot, rund bålplads med chaussesten under og en halvrund bænk omkring den. Se den og læs, hvordan han gjorde.

 3. Havereportage

  Kæmpetrampolin gemt i hobby-hjørne

  Hos familien Widding i Hellerup er spring­hobbyen opfindsomt kombineret med højbede og krukker. En kæmpetrampolin er ”gemt” i et hobbyhjørne.

 4. Tips & Råd

  Byg dit eget skur i haven - 8 trin til gør det selv

  Få gode råd til placering og planlægning, valg af materialer samt fremgangsmåden, når du selv skal bygge skur. Se videoer med tips til at lave dør og tag.

 5. Tips & Råd

  Brug bærbuske til at skjule det kedelige skur

  Hvis du har en carport, et skur eller et lysthus i haven, som tænger til at få frisket udseendet op, er bærbuske og frugttræer en god løsning. Læs her, hvilke...

 6. Tips & Råd

  Sådan bygger du et hegn

  Byg dit eget hegn, så det holder i mange år. Bolius guider dig gennem hele processen fra stolpe til færdigt, flot og robust havehegn.

 7. Indsigt

  Nyder vedligeholdelse: Mikael passer og plejer sit hus

  Mikael Buse har ordnet vinduer, udskiftet og malet vindskeder, repareret skotrender og meget mere. Han nyder at vedligeholde sit hjem.

 8. Tips & Råd

  Typiske fejl, når du laver terrasse

  Mange laver fejl, når de anlægger ny terrasse. Få gode råd til, hvordan du undgår de typiske fejl og får den bedste terrasse.

 9. Tips & Råd

  12 ting at bruge et anneks til

  Bolig til teenagere, gæsteværelse, atelier, arbejdsplads, motionsrum. Hvis du mangler plads, kan et anneks være løsningen. Få indretningsarkitekt Louise Boels...

 10. Tips & Råd

  Din bolig er fyldt med plastik

  Vi giver dig et overblik over, hvor du finder plastik i boligen, og giver et bud på, hvor plastik er svært at erstatte, og hvor du kan overveje et alternativ.