Søg i faktaartikler

Søg i faktaartikler

 1. Fakta

  Sådan klipper du hækken

  Hække bør klippes enten 1 eller 2 gange om året. Det bedste resultat fås ved at klippe den, så den er bredest for neden og smallest i toppen.

 2. Fakta

  Sådan klarer du flytningen selv

  Mange vælger selv - eller med gode venners hjælp - at flytte deres indbo til den nye bolig. Læs her, hvordan du griber flytningen an, og hvordan du er dækket,...

 3. Fakta

  Reducér din varmeregning ved at forbedre vinduerne

  Næsten uanset hvilke vinduer du har, kan du forbedre dem og spare på varmen uden at udskifte hele vinduet. Du kan fx nøjes med at udskifte ruderne og skifte...

 4. Fakta

  Sådan forholder du dig før og efter en strømafbrydelse

  Det kan være ubehageligt, når strømmen forsvinder i hele eller dele af huset. Men du kan forberede dig på en strømafbrydelse. Læs, hvad du kan gøre, hvordan du...

 5. Fakta

  Skader på læmure af mursten

  Læmure står som regel udsatte steder, og selv solide læmure af mursten kan smuldre og blive porøse, hvis de er dårligt opført og udsat for vejr og vind.

 6. Fakta

  Sådan maler du vægge og lofter

  Du får det bedste resultat ved at lave et ordentligt forarbejde, når du skal male vægge og lofter. Læs her, hvordan du trin for trin griber malerarbejdet an.

 7. Fakta

  Problemer i græsplænen

  Er din græsplæne plaget af mos, ukrudt, muldvarpeskud eller visne pletter? Læs her, hvordan du slipper af med problemerne ved at give plænen en skønhedskur.

 8. Fakta

  Fyring i og vedligeholdelse af brændeovne og pejse

  Fyr med tørt brænde, høj temperatur og godt med ilt. Forkert fyring giver risiko for skorstensbrand, røggaseksplosioner og sundhedsfarlig forurening.

 9. Fakta

  Sådan forebygger du vandskade i kælderen

  Der er meget, du kan gøre, for at forebygge en vandskade i din bolig. Det handler blandt andet om at vedligeholde kloakken, så den kan klare regn og sne, og du...

 10. Fakta

  Hvem skal du melde flytning til?

  Når du flytter, skal du melde det til Folkeregistret og ikke længere til PostNord. Få overblik over, hvem du ellers skal melde flytning til.