9 trin til at male dit vindue

Få her en trin-for-trin-guide til at male dine vinduer. Med video, materialeoversigt, billeder og forklaringer er du klar til at gå i gang.

Forarbejdet er afgørende for, hvordan resultatet af dine maleranstrengelser bliver. Se i videoen herunder, hvad du skal gøre, når du skal male vinduer - eller følg billedserien længere nede i artiklen.

Video: Vælg den rigtige pensel

Penslen er en stor hjælp, når du skal male vinduer, så du ikke rammer glasset. I videoen herunder viser malermester Carina Blach, hvilken pensel du skal vælge til at male trævinduer eller terrassedøre. 

Hvad synes du om Husets Kalender?

Vi arbejder løbende på at gøre Husets Kalender bedre, så du som bruger får endnu mere ud af appen. I den forbindelse vil vi bede dig om at svare på dette korte spørgeskema.

På forhånd tak

Deltag i undersøgelsen

Kilder og henvisninger

Kilder:

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab