Få en flot have om vinteren

Perlende rimfrost, tåge, isklædte grene og en jordbund, der huser spirerne til forårets blomster. Vintermånedernes haver tager sig flot ud – se selv i galleriet herunder

Vinter i haven

Når foråret pibler frem

Så snart foråret nærmer sig, er det tid til at plante nyt, luge ud, gøde og gå til kamp mod dræbersneglene. Og allerede i vinterens sidste måneder begynder de første skud at varsle forårets komme. Vintergækker pryder mange haver, men der er også mere sjældne forårsbebudere, Se eksempler på smukke forårshaver og lad dig inspirere. 

Foråret spirer

Få en smuk vinterhave

Podcast: Mig og min have

Episode 10: Vinter og jul

Vinter er for mange den kedeligste tid i haven - men sådan behøver det ikke at være. Udnyt i stedet vinterens mørke og kulde til at iscenesætte havens nærområder. Udvælg et par steder, du nemt kan se eller tilgå fra din bolig fx ved din hovedindgang eller på terrassen. Udsmyk stederne med vinterflotte planter, skulpturer og lignende - og berig det med lys som ranker eller spots. Få gode råd til en flot have, terrasse eller altan om vinteren og i den søde juletid. Som altid er det haveekspert Jesper Carl Corfitzen, der gør dig klogere.

Hør alle afsnit samt få de nyeste via Apple Podcasts eller TuneIn.

Alle afsnit