Bolius Boligejeranalyse

Bolius udfører, analyserer og formidler kvantitative og kvalitative undersøgelser. Du er velkommen til at bruge vores viden og data i din journalistik.

Bolius’ boligejeranalyse er baseret på mere end 3.000 gennemførte interviews. De adspurgte boligejere er jævnt fordelt over hele landet, de er mellem 25 og 79 år, og de bor i ejerbolig, som enten er: hus, villa, rækkehus eller gård.

Hvad bekymrer boligejerne mest?

Hvad bekymrer boligejerne mest?

Nyhed

Ajourførtdato: torsdag 1. juni 2017

Økonomi tager førstepladsen på listen over boligejernes bekymringer. Det viser Bolius Boligejeranalyse 2017. Læs, hvad de også er bekymrede for.

Derfor ved vi, hvad boligejerne tænker

Hos Bolius ved vi, hvad der optager boligejerne. Ikke fordi vi er synske, men fordi vi hvert år gennemfører en omfattende analyse, hvor vi stiller spørgsmål for at få unik indsigt i boligejernes tankevirksomhed. 

Af Ulrik Heilmann  Læs mere

Ulrik Heilmann

Ulrik er administrerende direktør i Bolius. Udover at have det overordnede ansvar for Bolius´ drift og strategi, er Ulrik ansvarlig for vores corporate identitet, samt kontakt og udvikling af vores partnerskaber.

Tlf: 24 88 31 50
Mail

Bolius Boligejeranalyse Formiddagsmøde

Altinget har skrevet om Bolius' Formiddagsmøde - Læs artiklen her:

Energirenovering - hvorfor det?

Var du ikke tilstede under Bolius' formiddagsmøde, kan du alligevel få indblik i debatten om energirenovering og se nogle af de vigtige pointer fra dagens interessante indslag. Se videoen her

Bolius Boligejeranalyse 2017

Øvrige Bolius Boligejeranalyser

Bolius Boligejeranalyse 2016

Bolius Boligejeranalyse 2015

Bolius Boligejeranalyse 2014

Bolius Boligejeranalyse 2013

Bolius Boligejeranalyse 2012

Anvendelse af Bolius indhold

Se Bolius’ generelle betingelser for brug af Bolius' indhold hos andre medier på vores presseside.

Som bruger af Bolius' indhold kan du læse vores retningslinjer af vores platforme samt politik for brug af persondata og cookies i vores Retningslinjer for Bolius' platforme.

Kontakt

Henrik Sonne

Senioranalytiker

Tlf: 24 46 65 90
Mail

Bolius - et helejet Realdania selskab