Du har måske sukket over de der kreative typer, der bare lige stykker et par tiloversblevne effekter sammen, og vupti, så var der et misundelsesværdigt smukt stuebord med indbygget magasinholder, naturligvis.

Hvis du af natur ikke er helt så vaks til selv at finde på gør det selv-projekterne, er der heldigvis masser af inspiration at hente på Instagram.

Nedenfor ser du en række danske DIY-profiler (Do It Yourself), som vi på Videncentret Bolius er vilde med. De deler hver dag ud af alle deres gode idéer, så du selv kan gøre dem kunsten efter. Projekterne spænder vidt, men fælles for dem alle er, at de er nemme at gå til også for de knap så fingerfærdige.

Følg profilerne, så du dagligt kan få DIY-inspiration direkte i dit Instagram-feed.

God fornøjelse!

1. Livingonabudget.dk

Det ligger lidt i profilnavnet, men Louise fra livingonabudget.dk er eminent til at lave fede DIY-projekter, der ikke koster en formue. Her har hun lavet rå lysestager ud af sten og muffer fra byggemarkedet!  

2. Monsterscircus

Få masser af DIY-tips (og savl lidt over den misundelsesværdige indretning) hos monsterscircus, der her har lavet sin egen stilfulde magasinholder. 

3. Sabinasverden

Der er masser af kreative gør det selv-projekter hos sabinasverden, der har gang i alt fra pudetryk til bygning af småmøbler.

4. Frkhansen

Hvem vil ikke gerne pynte haven med sådan en vandmelonranke? Der er masser af inspiration at hente hos dygtige frkhansen, som også har tegnet flotte tegninger, som du selv kan printe ud og farvelægge.

5. Flair_blog

Michelle-Marie står bag profilen flair_blog. Højskolelæreren deler ud af sine mange finurlige projekter se bare kombinationen af syltetøjsglas og beton, der kan bruges som vaser eller urtepotter.

6. Katarinanatalie

Er du mest til sort-hvide farver i din indretning, bør du kigge forbi katarinanatalie. Her har hun "hacket" et IKEA-espalier til planter og lavet det om til en smart opslagstavle i køkkenet. Nemt, pænt og praktisk!

Følg Videncentret Bolius på Instagram

Og hvis du skulle have lyst til at følge endnu flere profiler på Instagram, er du meget velkommen til at følge med på Videncentret Bolius' profil, hvor vi deler billeder af alt om hus og have.

Du kan også følge Videncentret Bolius på Pinterest, hvor vi både har inspiration og praktiske råd til hus og have.