Du kan typisk spare mange penge, hvis du selv anlægger en terrasse i din have frem for at bede professionelle om at gøre det.

Der kan dog være stor forskel på priserne, alt efter hvilket firma du bruger, hvor du bor, og hvilken kvalitet din nye terrasse har.

I beregneren herunder, tager vi udgangspunkt i en gennemsnitspris med udgangspunkt i hele landet, så den konkrete pris, du indhenter vil sandsynligvis være lidt anderledes.

Prøv beregneren: Så meget koster det at lægge en terrasse 

Med beregneren herunder får du et bud på, hvad en stenterrasse koster, både hvis du får en professionel til at lægge den, og hvis du blot køber materialer og lægger den selv.

Beregneren medregner priser på fliser, stabilgrus, sand og leje af pladevibrator, og du kan vælge mellem betonfliser, SF-sten, græsarmeringssten, chaussesten og herregårdssten. Beregneren tager ikke højde for alle variable i arbejdet med at lægge en stenterrasse, men kan give dig et indtryk af prisen. 

Podcast: Mig og min have

Episode 2: Stenbelægning i have og indkørsel

Dette afsnit af ‘Mig og min have’ handler om sten. Sandsten for at være mere præcis. Derfor er Jesper og Andreas taget til Sandstone lige udenfor Sorø, som laver sandstensløsninger til haven, terrassen og indkørslen. Der kan være mange gode grunde til at vælge en sandsten i stedet for beton. Ikke mindst fordi det er en mere bæredygtig løsning, hvis man vil have sten i haven. Lyt med og lær alt om, hvordan du selv kommer igang med at lægge sten i haven.

Hør alle afsnit samt få de nyeste via Apple Podcasts eller TuneIn.

Alle afsnit