Leg med LED-lys i din bolig

Er du træt af gulnede lampeskærme og sparepære-belysning? Så er den nye bog om lækker LED-belysning lige noget for dig. Læs, hvad du får i den GRATIS iPad-bog her.

Få en hyggeligt belysning med LED-lys.

Få en hyggeligt belysning med LED-lys.

Sådan får du bogen om LED-belysning

  • Hent app’en ’iBooks’ i App Store
  • Gå ind i iBooks på din iPad og gå ind i ’butik’ (også kaldet iBookstore)
  • Søg på belysning –og vælg ’Moderne danske boliger – Belysning’
  • Download bogen og læs den i iBooks

Læs mere om Bolius’ iPad-udgivelse på dette link
(Du kan kun downloade bogen, hvis du har en iPad, iPhone eller en computer med programmet iBooks installeret)

Bolius Forlag har udgivet en iPad-bog om LED-belysning, og heri får du inspiration til anderledes og lækker lyssætning i dit hjem.

Kreativ LED-belysning i 3 specielle hjem

Efter at glødepæren blev forbudt i 2012, er mange efterladt i en lettere lysforvirring. For hvordan opnår du nu hyggelig belysning i hjemmet?

I den gratis iPad-bog '”Moderne danske boliger - Belysning'”, der er udgivet af Bolius - Boligejernes Videncenter, inviteres du med ind i 3 fantastiske hjem.

Her får du øjnene op for, at belysning i dag ikke blot handler om watt eller lumen,– men også om placering, montering og kreativitet. Mange vælger hurtigt indbyggede spots i loftet, når boligen skal oplyses, men det er synd, for der findes mange andre muligheder.

Diskolys i lysekronen

I den gratis iPad-bog om LED-belysning fra Bolius får du gode ideer til at implementere lys på alternative måder i vægge, lofter, nicher, møbler og interiør og trapper, så du blandt andet kan skabe skyggevirkninger fx under sengen eller på badeværelset.

Og hvad med en lysekrone, der skifter til forskellige farver i forskellige tempi? Dét kan du også læse om i den nye og gratis iPad-bog fra Bolius.

Lækkert lys er ikke dyrere

Vær ikke bange for dit energiforbrug. LED er en energieffektiv lyskilde, der som erstatning for glødepæren og den næsten lige så energislugende halogenpære vil betyde, at du i stedet for fx at benytte halogenspots på 35W pr. lampe i loftet kan nøjes med LED-downlights på 10W.

Inspirationsguiden om lys i boligen er den første af en række digitale udgivelser fra Bolius.

I den nye iPad-bog kan du få inspiration til lys i dit hjem.

I den nye iPad-bog kan du få inspiration til lys i dit hjem.

LÆS OGSÅ: LED-lys i boligen

”Moderne danske boliger – Belysning”

Tekst og grafisk tilrettelæggelse: Heidi von Bülow
Foto: Jesper Ray m.fl.
Udgivet af Bolius Forlag
(UD 31 sider)

Bogen kan downloades gratis til læsning på iPad via iTunes

Læs mere om forskellen på lumen og watt her

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab