Bolius' mange muligheder

Produkter på print og digitalt

Magasinet Bolius

Magasinet Bolius

Få relevant og vigtig journalistik for dig som boligejer i magasinet Bolius. Læs om alt fra håndværkerfusk til kommunalt bøvl og fordyb dig i temanumre om køkken, naboskab og energi. Læs det på nettet...

Husets Kalender - gratis app til boligejeren

Husets Kalender

Husets Kalender er en gratis og reklamefri app til iOS og Android fra Bolius, der giver dig overblikket over de vigtigste opgaver, så du kan vedligeholde dit hus og din have – måned for måned.

Podcast: Mig og min have

Podcast: Mig og min have

'Mig og min have' er en podcast til dig, der har mod og lyst til at få jord under neglene. Vi tager dig med på tur rundt i nogle af landets mest bemærkelsesværdige haver og bliver klogere på månedens...


Få relevant viden på mail

Bolius Nyhedsbrev

Bolius Nyhedsbrev

Udkommer 2 gange ugentligt med aktuelle nyheder om alt fra boliglån til skimmelsvamp og tips og råd om, hvad du skal gøre i hus og have lige nu.

Bolius Havenyhedsbrev

Bolius Havenyhedsbrev

Få gode råd til, hvad du skal lave i haven netop nu. Nyhedsbrevet sendes hver tredje uge i havesæsonen.

Bolius Konkurrenceliste

Bolius Konkurrenceliste

Vi afholder løbende konkurrencer på Bolius.dk. Her kan du hygge dig med spørgsmål om hus og have og samtidig vinde flotte, boligrelaterede præmier.


Projekter, hvor Bolius er partner

Radonfrithjem

Radonfrithjem

Radon er medvirkende årsag til 300 dødsfald om året i Danmark. Det vil Realdania gøre noget ved gennem kampagnen radonfrithjem, som skal gøre det nemt at få testet og sikret for radon.

Når vandet kommer udefra

Når vandet kommer udefra

Som boligejer kan du gøre meget for enten at forhindre oversvømmelser eller begrænse skadernes omfang. Få viden og gode råd her.

Bolius - et helejet Realdania selskab