Om Bolius

Vi er sat i verden for boligejernes skyld af den filantropiske forening Realdania. Som nonprofit og uvildig organisation er vores daglige mål at øge livskvaliteten for danske boligejere gennem råd og vejledning. Derfor er huset også fyldt med landets bedste fageksperter, der dækker alle områder inden for bolig og have. 

Mød Bolius

Når stormen rammer landet, så ved vi hvordan du skal tjekke huset for skader. Når sneen vælter over landet og vælter hækken, så ved vi hvordan du redder den. Og når der kommer nyt håndværkerfradrag, så skriver vi ikke artikler om boligejerne, men til boligejerne om netop det de vil vide om håndværkerfradraget.

Boligejerne og vores brugere er kernepunktet for alt vi laver. Alt vi gør, handler om at være tæt på boligejerne og gøre en indsats for at øge deres livskvalitet. Vores journalister på nyhedsredaktionen bringer relevante nyheder til boligejerne, og journalisterne på vores magasin Bedre Hjem bringer de gode historier. Digitalafdelingen arbejder hver dag på at udvikle og forbedre vores digitale videnformidling. Formidlingen holder kontakten til boligejerne online – også på sociale medier. Sammen brænder vi for vores fælles mål og vores daglige mission, som vi uden kompromis stræber efter: at øge livskvaliteten for danske boligejere. 

'Mød Bolius - Boligejernes Videncenter'

Bolius - et helejet Realdania selskab