Om Videncentret Bolius

VI GØR DIG KLOGERE PÅ DIN BOLIG

Vores formål er at forbedre livskvaliteten for alle ved at gøre viden om boligen tilgængelig og anvendelig – og vi gør det udelukkende med dine interesser for øje. Videncentret Bolius er ikke-kommerciel, ejet af den filantropiske forening Realdania. Når vi rådgiver danskerne, taler med pressen og udgiver indhold om boligen på vores platforme, er det derfor 100% uvildigt. 

Mød Videncentret Bolius

Når stormen rammer landet, så ved vi hvordan du skal tjekke huset for skader. Når sneen vælter hækken, så ved vi hvordan du redder den. Og når der kommer nyt håndværkerfradrag, så skriver vi ikke artikler om boligejerne, men til boligejerne om netop det de vil vide om håndværkerfradraget. Det er mener vi, er øget livskvalitet.

Videncentret Bolius er en nonprofitorganisation. Vi kan stille gratis og uvildig viden til rådighed, fordi vi er ejet af foreningen Realdania. Foreningen Realdania ville understøtte deres mission om at ’øge livskvaliteten for alle i det byggede miljø’ og skabte derfor Videncentret Bolius med formålet at ’øge boligejernes livskvalitet’.

Alt vi gør, handler om at være tæt på boligejerne. Vi formidler vores viden her på bolius.dk, som podcast, i nyhedsbreve, på sociale medier, i apps, med magasinet og i eksterne medier. Vi har egne fageksperter. Deres viden formidler vores egne journalister. Og vores egen digitalafdeling sørger for at vores digitale platforme understøtter den formidlede viden.