Mig og min have

Mig og min have er en podcast til dig, der har mod og lyst til at få jord under neglene. Vi tager dig med på tur rundt i nogle af landets mest bemærkelsesværdige haver og bliver klogere på månedens gøremål.

Tilgængelig på iTunes

Podcast når det passer dig

Podcast er radio, når det passer dig. Du kan abonnere på en podcast, så episoderne løbende dukker op, når de bliver udgivet.

Du kan lytte til podcast på din computer, tablet og smartphone.
På Mac søger du i iTunes efter ”Mig og min have”. På iPhone findes der en indbygget podcast app (søg på ’podcast’) og på Android-telefoner skal du hente en app, fx Podcast Republic (gratis). På computer kan du lytte med her.

Husk at abonnere på podcasten, så du ikke går glip af næste episode.

Hvem lytter du til?

Jesper Carl Corfitzen

Ekspert i haven og landskabsarkitektur

Jesper er ekspert i alt som har med have og haveliv at gøre. Han har et indgående kendskab til planter i alle udstrækninger. Det vil sige at han ved alt om både udendørs og indendørs stueplanter, blomster og grønne planter samt dyrkning og anvendelse af disse.

Andreas Saxild

Podcastudvikler på Heartbeats

Andreas producerer til daglig radio for onlinemediet Heartbeats, men når det kommer til det der med at svinge havesaksen er hans erfaring begrænset. Det er mest den pligtskyldige tur med plæneklipperen eller den evindelige træfældning og kløvning i barndomshjemmet, som Andreas forbinder med havearbejdet. I ‘Mig og Min Have’ er han derfor gået i mesterlære for at opdage en anderledes begejstring for havelivet end den han husker fra arbejdsweekender med sin far. 

Episode 2 udkommer: 29. marts

Næste episode handler om græsplænen, når turen går til Dyrehavens Golfklub.

Episode 1: Forspiring hos Egeskov Slot

Her i første udgave af 'Mig og Min Have' skal vi aflægge Egeskov Slotshave et besøg, hvor vi vil sætte fokus på forspiring og dyrkning. Det stadigt forholdsvis mørkt udenfor og dagene relativt korte, så forspiring kan godt være lidt af en udfordring.

Du kender det måske allerede – lange ranglede kimplanter der kigger nedtrykt efter den første forårssol og energi. Men lad os skynde os til Fyn og det pragtfulde Egeskov Slot hvor vi vil høre Slotsgartner Peter Bonde fortælle om stedets mangeårige tradition for, at dyrke og fremelske sæsonens egne planter og hvilke sorter de dyrker i deres køkkenhave.

Tilgængelig på iTunes

Bolius - et helejet Realdania selskab