Ekspert i byggeteknik og energi: Tue Patursson

Ekspert i byggeteknik og energirenovering Tue Patursson, Fagekspert i Bolius

Ekspert i byggeteknik

Tue er ekspert i byggetekniske løsninger, hvilket vil sige at han er ekspert i at finde den bedste løsning, hvad end man skal bygge nyt, lave en tilbygning eller renovere. Han ved alt om valg af byggematerialer, korrekt placering af dampspærre, rigtig brug af undertag og om hvornår det er muligt at etablere fx gulvvarme. Tue har arbejdet på flere forskellige tegnestuer, og har været involveret i mange typer sager – alt fra opretning af stormskader på villaer, energirenoveringer i store boligområder, projektering af typehuse, rækkehuse og multihaller.

Ekspert i radon

Tue er specialist i radon og radonsikring. Han er med i Realdanias kampagne ”Radonfrithjem”, hvor han skriver om radon, deltager i workshops og holder oplæg for foreninger m.m. Tue svarer på spørgsmål i radonfrithjems chat om alt fra radonmålere til radonsug og radonmembraner.

Ekspert i energirenovering og klimasikring

Tue har igennem årene oparbejdet stort kendskab til energirenoveringer, og har arbejdet på mange byggerier med minimalt energiforbrug som tema. Han kan derfor rådgive om hvornår man bør hulmursisolere, udskifte vinduer, ventilationsanlæg og varmepumpe.
Desuden er Tue altid opdateret på udviklingen inden for solceller, isoleringsmaterialer og ventilation.

Tue er også specialist i klimasikring, og ved derfor hvordan man sikrer sit hjem mod bl.a. storm, skybrud og stormflod. 

Han svarer på de spørgsmål i Bolius brevkasse, som omhandler efterisolering, energioptimering, indeklima og almen byggeteknik, og optræder ofte i medierne når der er brug for en sagkyndig inden for hans områder.

Tues uddannelse

Tue er uddannet bygningskonstruktør fra BTH (2004). Siden har han også taget arbejdsmiljøuddannelsen hos Arbejdstilsynet, så han nu bærer titlen arbejdsmiljøkoordinator og energivejlederuddannelsen, og har taget efteruddannelser i både radon og indeklima. Han startede i Bolius i 2016 som rådgiver for private boligejere. Han arbejder med fakta-artikler og besvarer spørgsmål i brevkassen Spørg Bolius om radon, energi og klimasikring.

Tues nyeste artikler på Bolius.dk

Vandbaseret gulvvarme

Vandbaseret gulvvarme

Vandbaseret gulvvarme kan erstatte eller supplere radiatorer, og du får behagelig varme, hvis dit hus er velisoleret. Læs her om fordele og ulemper, om økonomien, og hvordan du får vandbaseret...

Spar på varmen - tjek husets tætningslister

Spar på varmen - tjek husets tætningslister

Tætningslister i vinduer og døre skal være monteret korrekt og være i god stand - ellers forsvinder varmen ud, mens støj lettere kommer ind. Få tips om tætningslister, inden kulden for alvor sætter...

Sparepærer

Sparepærer

Sparepærer hjælper både på samfundshusholdningens CO2-regnskab og din privatøkonomi. Så brug sparepærer i stedet for energislugende glødepærer.

Få uvildige nyheder og undersøgelser fra Bolius

Bolius skriver dagligt nyheder og laver løbende undersøgelser om emner inden for bolig og have relevant for boligejere. Vi deler gerne vores viden og historier med journalister. Du kan som journalist, blogger eller meningsdanner få dem i din indboks ved at udfylde formularen herunder. Du kan altid melde fra igen.

Bolius er Boligejernes Videncenter. Vi sælger ikke produkter eller tjenester og er derfor ikke farvet af kommercielle interesser. Vores primære mål er at øge boligejernes livskvalitet.

Kontakt for medier

Disse kontaktinformationer er kun til brug for medier. Boligejere bedes bruge Spørg Bolius. Vores eksperter vil henvise til Spørg Bolius ved direkte kontakt som boligejer.

Telefon: 28 38 93 39

Mail Twitter LinkedIn

Bolius - et helejet Realdania selskab