Ekspert i byggeteknik og energi: Tue Patursson

Ekspert i byggeteknik og energirenovering Tue Patursson, Fagekspert i Bolius

 

Tue Patursson

Fagekspert indenfor almen byggeteknik. 

  • Uddannelse: Bygningskonstruktør fra Københavns Erhvervs Akademi 2004 (KEA) 2004. Videreuddannelse på Teknologisk Institut som energivejleder. Videreuddannelse på Statens Byggeforsknings Institut (SBI) som radonrådgiver. Følger løbende kurser om indeklima.
  • Erfaring: 11 års erfaring gennem jobs på store og små tegnestuer med byggerier spændende fra almindelige parcelhuse i træ til store halbyggerier i beton og glas.
  • Udtaler sig om: Almen byggeteknik, isolering, renovering, indeklima, energirenoveringer, tilbygninger, efterisolering, radon, radonsikring, klimasikring, skybrud, stormflod, oversvømmelser, indeklima, energi, radon og byggematerialer

Ekspert i byggeteknik

Tue er ekspert i byggetekniske løsninger, hvilket vil sige at han er ekspert i at finde den bedste løsning, hvad end man skal bygge nyt, lave en tilbygning eller renovere. Han ved alt om valg af byggematerialer, korrekt placering af dampspærre, rigtig brug af undertag og om hvornår det er muligt at etablere fx gulvvarme. Tue har arbejdet på flere forskellige tegnestuer, og har været involveret i mange typer sager – alt fra opretning af stormskader på villaer, energirenoveringer i store boligområder, projektering af typehuse, rækkehuse og multihaller.

Ekspert i radon

Tue er specialist i radon og radonsikring. Han er med i Realdanias kampagne ”Radonfrithjem”, hvor han skriver om radon, deltager i workshops og holder oplæg for foreninger m.m. Tue svarer på spørgsmål i radonfrithjems chat om alt fra radonmålere til radonsug og radonmembraner.

Ekspert i energirenovering og klimasikring

Tue har igennem årene oparbejdet stort kendskab til energirenoveringer, og har arbejdet på mange byggerier med minimalt energiforbrug som tema. Han kan derfor rådgive om hvornår man bør hulmursisolere, udskifte vinduer, ventilationsanlæg og varmepumpe.
Desuden er Tue altid opdateret på udviklingen inden for solceller, isoleringsmaterialer og ventilation.

Tue er også specialist i klimasikring, og ved derfor hvordan man sikrer sit hjem mod bl.a. storm, skybrud og stormflod. 

Han svarer på de spørgsmål i Bolius brevkasse, som omhandler efterisolering, energioptimering, indeklima og almen byggeteknik, og optræder ofte i medierne når der er brug for en sagkyndig inden for hans områder.

Tues uddannelse

Tue er uddannet bygningskonstruktør fra BTH (2004). Siden har han også taget arbejdsmiljøuddannelsen hos Arbejdstilsynet, så han nu bærer titlen arbejdsmiljøkoordinator og energivejlederuddannelsen, og har taget efteruddannelser i både radon og indeklima. Han startede i Bolius i 2016 som rådgiver for private boligejere. Han arbejder med fakta-artikler og besvarer spørgsmål i brevkassen Spørg Bolius om radon, energi og klimasikring.

Tues nyeste artikler på Bolius.dk

Spar på energien i sommerhuset

Spar på energien i sommerhuset

Mange danskere bruger deres sommerhus året rundt. For dem er det værd at overveje, hvordan udgifterne til el og varme kan holdes nede.

Økologiske bofællesskaber

Økologiske bofællesskaber

En række små alternative samfund er dukket op flere steder i landet gennem de senere år. Læs her, hvis du overvejer at flytte i økologisk bofællesskab.

Sådan virker et radonsug

Sådan virker et radonsug

Et radonsug kan effektivt reducere mængden af kræftfremkaldende radon i din bolig. Læs, hvordan et radonsug virker, og hvad det koster.

Få uvildige nyheder og undersøgelser fra Bolius

Bolius skriver dagligt nyheder og laver løbende undersøgelser om emner inden for bolig og have relevant for boligejere. Vi deler gerne vores viden og historier med journalister. Du kan som journalist, blogger eller meningsdanner få dem i din indboks ved at udfylde formularen herunder. Du kan altid melde fra igen.

Bolius er Boligejernes Videncenter. Vi sælger ikke produkter eller tjenester og er derfor ikke farvet af kommercielle interesser. Vores primære mål er at øge boligejernes livskvalitet.

Kontakt for medier

Disse kontaktinformationer er kun til brug for medier. Boligejere bedes bruge Spørg Bolius. Vores eksperter vil henvise til Spørg Bolius ved direkte kontakt som boligejer.

LinkedIn Twitter Mail 

Telefon: 28 38 93 39

Bolius - et helejet Realdania selskab