Samarbejdspartnere

Vi arbejder i dag sammen med en række organisationer, styrelser, medier og eksperter - og vi er altid interesserede i at tale med potentielle samarbejdspartnere, der kan være med til at gøre danskerne klogere på deres boliger.

Partnerskaber

Vi er altid åbne for partnerskaber, der handler om livet i og omkring boligen, og som kan bidrage til vores mål om at gøre danskerne klogere på deres bolig.

I dag er vi bl.a. en del af projektet Bo trygt!, hvor vi i partnerskab med Realdania, TrygFonden og Det Kriminalpræventive Råd arbejder for at udbrede viden om forebyggelse af indbrud. 

Maria Auchenberg

Kommunikationsmedarbejder

Tlf.: 29 81 55 08
Mail

Mediesamarbejder

Vores mål er at gøre danskerne klogere på deres bolig. Det gør vi på vores egne platforme, men selvom vi kommer ud til mange, ved vi selvfølgelig, at vi ikke kan nå alle. Derfor samarbejder vi med danske medier og leverer bl.a. fagligt indhold til Jyllands-Posten, Ekstra Bladet og en række forskellige lokalaviser.

For os er det vigtigt at kunne formidle uvildig viden om boligen til danskerne - uanset medie - og vores fokus i samarbejdet er fagligt indhold af høj kvalitet, leverancer i god tid før deadline og sparring om at forbedre indholdet. 

Vil du samarbejde med os?

Vi er altid åbne for at tale med potentielle partnere. Hvis du har en idé, hvor vi kan samarbejde om et projekt eller dele viden om boligen, skal du derfor ikke tøve med at tage fat i os. 

Morten Refsgaard

PR-manager og projektleder

Tlf.: 22 30 65 94
Mail