Sten og belægning til have og indkørsel

Nyd at parkere bilen i en lækker indkørsel med en smuk belægning – eller mærk havens flotte fliser mod dine bare tæer. Vælg en anderledes og lækker sten eller belægning og glæd dig over dit valg i mange år. Se spændende eksempler her.

Farver, form, robusthed og oprindelse. 

Du kan fx vælge en herregårdssten, en sandsten eller woodstone. Og de kan ligge i forskellige mønstre og systemer. Selv små ændringer eller detaljer kan gøre en verden til forskel.

Uanset din stil og behov kan du finde fliser og belægninger til alle former for haver og indkørsler. Bliv inspireret i galleriet herunder.

Podcast: Stenbelægning

Stenbelægning fungerer som havens gulvtæpper.  Der kan være mange gode grunde til at vælge en stenbelægning. Ikke mindst fordi det er en mere bæredygtig løsning, hvis man vil have sten i haven. Lyt med og lær alt om, hvordan du selv kommer i gang med at lægge sten i haven.

Hør alle afsnit her - eller find til iPhone og Android.

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab