KLUMME: Siden 2002 har vi hjulpet boligejerne med at få viden om deres bolig. Vi har formidlet viden om alt fra indeklima til ombygninger og økonomiske spørgsmål.

Det ændres ikke ved, at navnet nu er Videncentret Bolius – tværtimod.

Fremover favner Videncentret Bolius endnu bredere. Uanset om du ejer eller lejer din bolig, om du bor i hus eller etageejendom, så har vi et univers, hvor du kan finde råd og viden, der kan øge livskvaliteten for dig og din familie.

Vi synes, alle fortjener det bedste liv, når de er hjemme i deres egen bolig. Alle skal have mulighed for at kunne hente viden, som kan hjælpe dem med at føle, at hverdagen i hjemmet bliver forbedret. Og vi ved fra jer brugere, at mange i leje- og andelsboliger også sidder med spørgsmål til, hvordan I kan forbedre jeres hjem, så I mærker en større boligglæde.

Vi mener, at vi har den viden, der kan forbedre livskvaliteten hos alle danskere, og derfor udvider vi nu målgruppen og stiller viden om boligen til rådighed for alle.

Mere indhold til alle i et mere brugervenligt moderne design

Fremadrettet vil vi derfor producere endnu mere indhold, som handler om livet i leje- og andelsboliger, mens der stadig er fokus på at holde boligejere opdateret om alt det, der interesserer dem.

Jeg håber og tror på, at ændringen vil gøre det muligt for endnu flere danskere at få et indblik i, hvordan de kan forbedre deres boligliv.

Vores nye design og øgede brugervenlighed er endnu et skridt mod at gøre det nemmere for dig at tilgå viden, der passer på lige netop din bolig. Vi har arbejdet intenst på at finde et udseende, der kan gøre det let for dig at finde frem til det, der gør dig klogere på dit boligliv.

Du kan forvente, at Videncentret Bolius er stedet, hvor du kan søge svar på dine spørgsmål – ligegyldigt om det handler om hus, have, lejelejligheder, naboskab eller boligøkonomiske spørgsmål. Og vi vil hver dag forsætte vores arbejde med at samle den nyeste viden i vores artikler og videoer til gavn for alle.

Med navnet Videncentret Bolius understreger vi, at det er vores formål at gøre viden om boligen tilgængelig og anvendelig for alle. Vi er altid 100% uvildige, når vi giver gode råd til danskerne, taler med pressen og udgiver indhold om boligen på vores platforme. Det er ikke nyt for os, for vi har altid været et videncenter – nu gør vi det endnu mere tydeligt.

Jeg håber, du vil tage godt imod alt det nye fra os.

Ulrik Heilmann, adm. direktør

Videncentret Bolius
Vi gør dig klogere på din bolig

 

Vil du være med til at forbedre Videncentret Bolius?

Vi søger frivillige til vores brugerpanel, hvor din mening kan være med til at hjælpe med at forbedre livskvaliteten hos alle danskere ved at gøre dem klogere på deres bolig.

Du kan læse mere om Videncentret Bolius’ brugerpanel her.

Din deltagelse foregår på frivillig basis. Du kan selvfølgelig, til enhver tid, vælge at sige ja eller nej tak til at deltage i brugerpanelets tests, interviews og undersøgelser. Og har du ikke længere tid til at deltage, er det også nemt at melde helt fra.

For at få mest mulig gavn af din feedback, har vi brug for lidt baggrundsviden om dig, når du tilmelder dig. Alle dine oplysninger vil dog blive behandlet anonymt, og Videncentret Bolius videregiver ikke dine oplysninger til andre.

Du kan blive en del af brugerpanelet ved at udfylde formularen herunder.

Tilmeld dig brugerpanelet