Bolius Boligejeranalyse

Bolius udfører, analyserer og formidler kvantitative og kvalitative undersøgelser. Du er velkommen til at bruge vores viden og data i din journalistik.

Bolius’ boligejeranalyse er baseret på mere end 3.000 gennemførte interviews. De adspurgte boligejere er jævnt fordelt over hele landet, de er mellem 25 og 79 år, og de bor i ejerbolig, som enten er: hus, villa, rækkehus eller gård.

Bolius Boligejeranalyse Formiddagsmøde

Altinget har skrevet om Bolius' Formiddagsmøde - Læs artiklen her:

Energirenovering - hvorfor det?

Var du ikke tilstede under Bolius' formiddagsmøde, kan du alligevel få indblik i debatten om energirenovering og se nogle af de vigtige pointer fra dagens interessante indslag. Se videoen her

Øvrige Bolius Boligejeranalyser

Bolius Boligejeranalyse 2016

Bolius Boligejeranalyse 2015

Bolius Boligejeranalyse 2014

Bolius Boligejeranalyse 2013

Bolius Boligejeranalyse 2012

Anvendelse af Bolius indhold

Se Bolius’ generelle betingelser for brug af Bolius' indhold hos andre medier på vores presseside.

Som bruger af Bolius' indhold kan du læse vores retningslinjer af vores platforme samt politik for brug af persondata og cookies i vores Retningslinjer for Bolius' platforme.

Kontakt

Henrik Sonne

Senioranalytiker

Tlf: 24 46 65 90
Mail

Reference

Få uvildige nyheder og undersøgelser fra Bolius

Bolius skriver dagligt nyheder og laver løbende undersøgelser om emner inden for bolig og have relevant for boligejere. Vi deler gerne vores viden og historier med journalister. Du kan som journalist, blogger eller meningsdanner få dem i din indboks ved at udfylde formularen herunder. Du kan altid melde fra igen.

Bolius er Boligejernes Videncenter. Vi sælger ikke produkter eller tjenester og er derfor ikke farvet af kommercielle interesser. Vores primære mål er at øge boligejernes livskvalitet.

Bolius - et helejet Realdania selskab