Få lys og plads med en karnap

En karnap kan give mere lys og plads i dit hjem, men det er vigtigt, at den passer til huset. Vi har samlet en række flotte eksempler. Kig med og lad dig inspirere.

Mere naturligt dagslys, hyggelige kroge, ekstra plads og et løft af dit gamle hus. En karnap kan være en flot og brugbar tilbygning, hvis boligen skal friskes op.

En karnap er en overordnet betegnelse for et fremspringende parti med døre eller vinduer på en bygnings facade. Ofte skaber de et flot lysindfald, ligesom de kan give dig ekstra plads. Men inden du investerer i en karnap, så overvej, hvilke behov du reelt har, hvilket udtryk du ønsker, samt hvilke materialer som passer til dit hus.

Både arkitektur, funktion og energieffektivitet er nemlig vigtige faktorer at tage højde for, før du sætter gang i projektet. Vi har samlet en række eksempler på karnapper til forskellige typer af huse – kig med og lad dig inspirere. 

Danske BoligArkitekter

En arkitekt kan se muligheder i dit hus, du måske ikke selv ser. Danske BoligArkitekter.dk er en sammenslutning af arkitekter, der har specialiseret sig i om- og tilbygninger – find inspiration blandt hundredevis af om- og tilbygninger, og find netop den arkitekt, der passer til dit byggeprojekt.

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab