Spørg Bolius

Gamle sorte og hvide klinker

Hej jeg har et hus fra 1900 helt præcist og indgangspartiet - opgangen ligger der gamle sorte og hvide klinker - der mangler 36 og har målene 15*15 der er fyldt med cement pt. Er de mulige at skaffe, jeg har set klinkerne i andre steder og hvad er prisen hvis de kan skaffes?

Hej Anders J.
Sorte og hvide klinker lagt som et skakternet gulv har været en meget almindeligt i indgangspartier og trappeopgange både i boligejendomme og erhvervsejendomme, så jeg vil foreslå at du forsøger at finde tilsvarende fliser et af de steder hvor de indsamler og sælger genbrugsbyggematerialer.
Her kan du finde links til genbrugsbyggematerialer i hele landet: <link alt-om byggematerialer artikel her-kan-du-koebe-genbrugsmaterialer hvor du kan købe genbrugsmaterialer>Hvor du kan købe genbrugsmaterialer
Det er også muligt at en tilsvarende flisetype stadig produceres – du kan prøve større byggemarkeder eller fliseforhandlere.

 

Med venlig hilsen

Kilder, henvisninger og metode

Spørg Bolius: Dette er et brevkassesvar fra Videncentret Bolius’ gratis brevkasse. Her kan alle stille et spørgsmål om deres bolig. Emnet undersøges og besvares af en uvildig fagekspert med ekspertise på netop det emne. Spørg Bolius her.

Alle bidragsydere:

  • Tine Nielsen, arkitekt maa

Aktuelt på forsiden