Løg, kartoffel, tomat, broccoli, spidskål, agurk. Listen af fantastiske grøntsager, der dyrkes i Danmark, fortsætter nærmest i det uendelige. 

Danmarks temperede klima gør det nemlig muligt at dyrke mange forskellige grøntsager - og for mange er den danske sommer lig med friske og velsmagende grøntsager og frugter.

Hvilken grøntsag er bedst?

Derfor vil vi i Videncentret Bolius hylde den bedste grøntsag ved at finde Danmarks nationalgrøntsag. Det gør vi sammen med jer.

Det foregår ganske enkelt med en afstemning på Videncentret Bolius' Facebookside. Gå til opslaget og skriv dit bud på Danmarks nationalgrøntsag. Afstemningen stopper i uge 32. Du kan se opslaget - og andre brugeres bud - herunder.

Hvad mener du, er Danmarks nationalgrøntsag? Giv dit bud som kommentar her på opslaget, og vær med til at bestemme...

Slået op af BoliusTirsdag den 30. juni 2020

Kåring af Danmarks nationalgrøntsag

Den 20. juli er sidste frist for at deltage i afstemningen. Derefter kårer vi vindergrøntsagen - som bliver hyldet med en artikel på bolius.dk og i magasinet Bolius - samt på Facebook og i vores nyhedsbrev.

Så følg med et eller flere af de steder, for at se, hvilken grøntsag vi i Videncentret Bolius fremover vil kalde Danmarks nationalgrøntsag.