Ekspert i byggerådgivning og boligkøb: Ole Vedsted-Jakobsen

Ole Vedsted-Jakobsen

Fagekspert indenfor byggerådgivning

  • Uddannelse: Arkitekt MAA fra Kunstakademiets Arkitektskole i København. Opdaterer løbende sin viden via kurser og konferencer indenfor et bredt felt af byggeriet, herunder byggejura.
  • Erfaring: Har 40 års erfaring inden for byggebranchen. Har i perioden haft flere ledende poster indenfor entreprenør- og developerbranchen samt indenfor byggerådgivningsvirksomheder. Har opnået et omfattende kendskab til de økonomiske aspekter ved en byggeproces og er en erfaren gør-det-selv person.
  • Udtaler sig om: Byggeri, teknisk rådgivning, boligkøb, vedligeholdelse, varmekilder, energirenovering, indeklima, indbrud og sikkerhed.

Kontakt for medier

Disse kontaktinformationer er kun til brug for medier. Har du som privatperson spørgsmål om din bolig, bedes du bruge Spørg Bolius.

LinkedIn Mail

Telefon: 53 73 06 19  

Ekspert i byggerådgivning

Ole er byggesagkyndig og ved derfor alt om byggerådgivning. Ole har fungeret som byggerådgiver ved både nybyggeri, ombygning, tilbygning og renovering. Han har derfor stort kendskab til alle faser af byggeri – lige fra idé til færdigbyggeri, herunder budgetlægning, byggetilsyn, byggemøder og forudsætninger for at få byggetilladelse. 

Desuden er han ekspert i fugt og indeklima. 

Ekspert i boligkøb

Ole er ekspert i at hjælpe potentielle købere med at gennemgå eventuelle fejl og mangler ved det hus, de er overvejer at købe. Ved en sådan gennemgang vil man ofte finde fejl og mangler ved huset, både ved nybyggeri og ved ældre huse, som ikke fremgår af husets tilstandsrapport. På den måde bliver køberne godt rustede til at træffe valget om et eventuelt huskøb. 

Ekspert i energi

Ole er også specialist i boligens energiforbrug. Han har stort kendskab til energirenoveringer og ved, hvad der skal til for at øge energivenligheden i en bolig og dermed sænke energiregningen. Ole har været rådgiver på flere byggerier hvor minimalt energiforbrug har været et tema. 

Oles uddannelse

Ole er arkitekt med afgang fra Kunstakademiets Arkitektskole i København. Han er efteruddannet i bl.a. byggejura. Derudover har Ole været ejendomsinvesteringschef i en pensionskasse, direktør i forskellige entreprenørfirmaer, ejer af et mindre ingeniørfirma, og developer i et developer- og entreprenørfirma.

Vi gør dig klogere på indeklima

Få et rent og sundt hjem

Indeklimaet i din bolig har stor betydning for dit eget helbred - og boligens. Dårligt indeklima er især aktuelt om efteråret og vinteren, hvor vi oftest opholder os mere indenfor og sjældnere lufter ud.

Det farligste for dit indeklima er radon - en radioaktiv gas, der hvert år koster menneskeliv. Test din bolig for radon her.

Nyhedsbrev om indeklima

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet om indeklima, accepterer du vores retningslinjer.

Hvis du fortryder din tilmelding til nyhedsbrevet, kan du afmelde det via afmeld-linket i bunden af nyhedsbrevet.

 

Vi gør dig klogere på at eje eller leje

Tema om ejere og lejere

På nogle punkter minder boligejere og -lejere meget om hinanden, på andre punkter ikke. Med en ny, stor undersøgelse fra Realdania og Videncentret Bolius, er vi dykket ned i emnet og ser på de mange forskellige og lighedstræk der er mellem de to mest almindelige boligformer.

Stort tema i magasinet Bolius

I magasinet Bolius kan du læse et stort tema om ejere, lejere og andelshavere. Læs om forskellene, udviklingen og om fire familier, der bor på hver deres måde. 

Læs magasinet gratis

Vis resten af forsiden