Ekspert i byggerådgivning og boligkøb: Ole Vedsted-Jakobsen

Ole Vedsted-Jakobsen

Fagekspert indenfor byggerådgivning

  • Uddannelse: Arkitekt MAA fra Kunstakademiets Arkitektskole i København. Opdaterer løbende sin viden via kurser og konferencer indenfor et bredt felt af byggeriet, herunder byggejura.
  • Erfaring: Har 40 års erfaring inden for byggebranchen. Har i perioden haft flere ledende poster indenfor entreprenør- og developerbranchen samt indenfor byggerådgivningsvirksomheder. Har opnået et omfattende kendskab til de økonomiske aspekter ved en byggeproces og er en erfaren gør-det-selv person.
  • Udtaler sig om: Byggeri, teknisk rådgivning, boligkøb, vedligeholdelse, varmekilder, energirenovering, indeklima, indbrud og sikkerhed.

Ekspert i byggerådgivning

Ole er byggesagkyndig og ved derfor alt om byggerådgivning. Ole har fungeret som byggerådgiver ved både nybyggeri, ombygning, tilbygning og renovering. Han har derfor stort kendskab til alle faser af byggeri – lige fra idé til færdigbyggeri, herunder budgetlægning, byggetilsyn, byggemøder og forudsætninger for at få byggetilladelse. 

Desuden er han ekspert i fugt og indeklima. 

Ekspert i boligkøb

Ole er ekspert i at hjælpe potentielle købere med at gennemgå eventuelle fejl og mangler ved det hus, de er overvejer at købe. Ved en sådan gennemgang vil man ofte finde fejl og mangler ved huset, både ved nybyggeri og ved ældre huse, som ikke fremgår af husets tilstandsrapport. På den måde bliver køberne godt rustede til at træffe valget om et eventuelt huskøb. 

Ekspert i energi

Ole er også specialist i boligens energiforbrug. Han har stort kendskab til energirenoveringer og ved, hvad der skal til for at øge energivenligheden i en bolig og dermed sænke energiregningen. Ole har været rådgiver på flere byggerier hvor minimalt energiforbrug har været et tema. 

Oles uddannelse

Ole er arkitekt med afgang fra Kunstakademiets Arkitektskole i København. Han er efteruddannet i bl.a. byggejura. Derudover har Ole været ejendomsinvesteringschef i en pensionskasse, direktør i forskellige entreprenørfirmaer, ejer af et mindre ingeniørfirma, og developer i et developer- og entreprenørfirma.

Få uvildige nyheder og undersøgelser fra Bolius

Bolius skriver dagligt nyheder og laver løbende undersøgelser om emner inden for bolig og have relevant for boligejere. Vi deler gerne vores viden og historier med journalister. Du kan som journalist, blogger eller meningsdanner få dem i din indboks ved at udfylde formularen herunder. Du kan altid melde fra igen.

Bolius er Boligejernes Videncenter. Vi sælger ikke produkter eller tjenester og er derfor ikke farvet af kommercielle interesser. Vores primære mål er at øge boligejernes livskvalitet.

Kontakt for medier

Disse kontaktinformationer er kun til brug for medier. Boligejere bedes bruge Spørg Bolius. Vores eksperter vil henvise til Spørg Bolius ved direkte kontakt som boligejer.

LinkedIn Mail

Telefon: 53 73 06 19  

Bolius - et helejet Realdania selskab