Spørg Bolius

Vandskade i badeværelse

Hej Bolius

Min overbo har fået renoveret sit badeværelse af et firma, som når man søger på det i CVR, står som opløst for mange år siden. Efter renoveringen laver overboen en vandskade på mit badeværelse. Der løber ret meget vand ned hos mig. Strømmen ryger hurtigt hos mig, da vandet også er løbet i elinstallationen. Overboen får en elektrikker ud, som piller elinstallationen på mit badeværelse fra.

Overboen får også sine håndværkere ud og de piller loftet på mit badeværelse ned, så alt kan tørre. I den forbindelse flækker håndværkerne 4 af mine fliser på væggen i mit badeværelse.

Mit spørgsmål er: hvad er mine rettigheder i denne situation? Kan min overbo kræve at det er det håndværkerfirma hun brugte i starten, som skal lave skaderne på mit badeværelse? Altså det firma som står registreret som opløst på CVR? Min egen forsikring siger at det er andelsbolig foreningens forsikring der skal gå ind i sagen og foreningens forsikring siger at det ikke er dem.

Vh Margot

Det er de håndværkere, som ødelagde fliserne, som skal udskifte dem, eller reparerer de skader.

Jeg antager at det er noget der er sket for nyligt. Derfor synes jeg det lyder underligt at arbejdet er blevet lavet af et firma som ikke eksisterer. Eller er opløst iht. CVR.

Men isoleret set, er det dem, som har lavet skade, som skal reparerer den.

Med venlig hilsen

Kilder, henvisninger og metode

Spørg Bolius: Dette er et brevkassesvar fra Videncentret Bolius’ gratis brevkasse. Her kan alle stille et spørgsmål om deres bolig. Emnet undersøges og besvares af en uvildig fagekspert med ekspertise på netop det emne. Spørg Bolius her.

Alle bidragsydere:

  • Tine R. Sode, fagekspert

Aktuelt på forsiden