Blog

Velkommen til bloghjørnet! Her giver vi plads til entusiasterne, der brænder for en sag. Gå på opdagelse og find blogs om alt fra renovering, have, nabokonflikter, rengøring – og meget mere.

Har du et emne, du brænder for? Så skriv til blog@bolius.dk

Nyeste indlæg

Selv en gammel skorsten kan shine indefra

Selv en gammel skorsten kan shine indefra

Stine Stroyer

Publiceret: søndag 29. januar 2017

Byggeansøgning er indsendt med drømmen om to skønne brændeovne. Så hvad pokker stiller man op, når det pludselig ser ud til at gå op i røg, uforudsete udgifter og skorstensfejerens strenge paragraffer?

Lys, lys, lys og noget nørderi om vinduer

Lys, lys, lys og noget nørderi om vinduer

Axel Ørndrup og Dorte Mosbæk

Publiceret: mandag 16. januar 2017

Noget om de meget vigtige vinduer – det lyder kedeligt, men Axel faldt fuldstændig for et bestemt type vindue, som kom til at definere hele husets konstruktion. Og det er da også vildt flot…

Bander, ballade og tryghed

Bander, ballade og tryghed

Kristine Virén

Publiceret: fredag 13. januar 2017

Er I okay?, spurgte min mor altid, når hun ringede til os. Det var i midten af 90’erne, og vi havde købt lejlighed på Ydre Nørrebro.

Vores bloggere

 

Annas Byhave

Byhave

Anna ved alt om byhaver, og på bloggen viser hun dig rundt i hendes byhave og give sine bedste råd til, hvordan du kan få mere planteglæde ind i hverdagen – både inde og ude.

Seneste blogindlæg

Arkitektens Værksted

Arkitektur

Jan er boligarkitekt og blogger om udfordringerne på tegnebordet og om boligejernes udfordringer, samt de løsninger de sammen er nået frem til.

Seneste blogindlæg

Beier Bygger

Renovering

Studieværten Lene Beier blogger med sin mand Anders Beier, om den totalrenovering som skal forvandle deres nyindkøbte, brune 70'er-hus til familiens drømmehus. 

Bettina Holst

DIY/Gør-det-selv

Bettina er en kreativ sjæl. Hun viser dig, trin for trin, hvordan du blandt andet kan forvandle en sætterkasse til et smukt skrivebord, eller lave egne lysestager af beton. 

Boligblokken

Fortællinger

Boligblokken er klummen fra Bedre Hjem, som får nyt liv her på bloggen. Hvert indlæg er skrevet af en gæsteblogger med noget på hjerte.

ByggeMadsen

Renovering

Mads blogger om livet som nyudsprunget handyman. Hans sommerhus skal renoveres, og Mads er indstillet på at lave det hele selv.

Chicken & Stilettos

Renovering

En blog om totalrenovering og istandsættelse af en gammel andelslejlighed på 165 m² i hjertet af København K.

Direktørens hjørne

Backstage

Ulrik Heilmann, adminstrerende direktør, tager dig med bag kulisserne hos Bolius – Boligejernes Videncenter. Det er også her, du har mulighed for at komme med dine ideer og indspark til Bolius’ indsatser.

Seneste blogindlæg

Første Hus

DIY/GØR-DET-SELV

Første Hus er min fortælling om, hvordan det er, når alt er første gang og hvordan alting i vores husprojekt er learning by doing.

Seneste blogindlæg

Havefeen

Køkkenhave

Stephanie ved en masse om køkkenhave og høns. Hun blogger om det, samt sin kamp for økologisk selvforsyning. 

Jespers Hjørne

Have

En blog om havelivet og glæden ved uderummet, som skal hænge sammen og afspejle den enkelte haveejer.

Konfliktmægleren

Jura & konfliktmægling

Line er advokat og konfliktmediator. Her på bloggen deler hun ud af sin erfaring og kommer med gode løsninger til boligejernes konflikter. 

Seneste blogindlæg

Kristine Virén

Arkitektur

Kristine er formidlingschef i Bolius og arkitekt med fortællinger på hjerte. Velkommen til en blog der dækker personlige beretninger om alt fra spær til tagkonstruktioner. 

Seneste blogindlæg

Persilles Hjemmedyrk

Køkkenhave

Persille er vild med planter og går meget ind for genbrug og gendyrk. Hun eksperimenterer med hvad og hvor meget man selv kan dyrke og hjælper også dig i gang.

Seneste blogindlæg

Tilbygger

Renovering

Dorte & Axel blogger om at bygge en klassisk bungalow om til et hvidt funkishus med nyopført førstesal. De giver indblik i hele processen – både byggeriet og hverdagslivet.

Bolius - et helejet Realdania selskab