Byg din egen havebænk

Lav en havebænk rundt om et og få den skønneste siddeplads i haven. Det er ikke så svært at lave den selv - bare følg trin for trin-vejledningen i denne billedserie.

Du kan få den skønneste siddeplads i haven, hvis du placerer en havebænk rundt om et træ, der skygger. Og det er ikke så svært at lave den selv - bare følg vejledningen.

Hvad koster en havebænk?

En havebænk koster ca. 1.000 kr. fordelt på 1,5 liter udendørsmaling til ca. 400 kr., fyrretræ til ca. 550 kr. og skruer for ca. 50 kr.

Billedguide: Sådan bygger du en havebænk

Først skal du vælge et egnet træ at placere bænken rundt om. Mål omkredsen på træet med et målebånd. Udregn diameteren ved at dele omkredsen med 3,14 (pi). Del diameteren med to, så får du får målet på radius, som du skriver ned.

Følg derefter guiden i billedserien herunder.

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab