Carport: Så lækkert kan din bil stå i læ

En carport kan blive et trist syn, hvis du ikke vælger en løsning, der matcher uden at overvælde hus, grund eller indgangsparti. Se de flotte carportløsninger samt priser og svar på, hvor du køber dem.

En carport skåner, ligesom en garage, din bil mod det danske vejr. Og så kan den skabe gode opbevaringsmuligheder og danne rammen om et flot indgangsparti til dit hjem.

Men det er vigtigt at tænke på husets stil, når du skal lave en carport. I gallerierne nedenfor kan du se forskellige løsninger til meget forskellige huse og indkørsler. Kig med og lad dig inspirere. 

Se de 15 forskellige carporte

Inspiration til carporte

LÆS OGSÅ: Carporte og garager

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab