Få gratis adgang til hele Forbrugerrådet Tænks test af bore-/skruemaskiner

Normalt koster det penge at læse hele Forbrugerrådet Tænks test. Men et samarbejde mellem Forbrugerrådet Tænk og Bolius betyder, at du gratis kan læse hele testen af bore-/skruemaskiner og få endnu flere detaljer. 

For at få adgang til testen, skal du udfylde kontaktoplysninger og give Forbrugerrådet Tænk lov til at kontakte dig, hvor de vil oplyse om deres arbejde og tilbyde medlemskab. Når du har udfyldt kontaktoplysninger, kan du gratis se testen af bore-/skruemaskiner 7 dage frem. 

En gang om året bør du tjekke dit tag. Hvis du finder revnede og dermed ødelagte bølgeeternitplader, bør de skiftes omgående, da det ellers kan medføre vandskader og efterfølgende råd og svampeskader.

Typiske skader og revner på et eternittag

Revner og skader på rygningspladen ses ofte og skyldes tit, at nogen har gået på taget og er kommet til at træde på kanten, som så er knækket af. Revner kan også skyldes alder på taglpaderne. 

Forsøg at redde en skade på en rygningsplade med sort tjærebaj. Det er bedre, hurtigere og billigere end at skifte den defekte rygningsplade.

Revner og skader i selve bølgerne på tagpladerne ses sjældent, men er ofte et sikkert tegn på, at taget er parat til at blive skiftet.

Reparationen ovenfor skete på et ældre tag, der var over 30 år gammelt.