• 1x 1/2 time telefonsamtale med fagekspert á 1.000 kr.
 • 5x Affaldssystem á 500 kr.
 • 5x Gavekort IKEA á 500 kr.
 • 5x Gavekort Plantorama á 500 kr.
 • 2x Bosch excentersliber á 650 kr.
 • 2x Fugtmåler á 250 kr.
 • 2x Netatmo smarttermostat startsæt á 500 kr.
 • 2x Phillips Hue startersæt á 1.000 kr.
 • 2x Altankasse i terracotta 2 styks á 580 kr.
 • 2x Regnvandstønde á 800 kr.
 • 2x Netatmo vejrstation á 1400 kr.
 • 2x Dyson ledningsfri støvsuger  á 3.000kr.
 • 2x Lina lænestol + fodskammel á 2.800 kr.
 • 5x 2 timers gavekort til GoBoat á 899 kr.
 • 2x Sonos højtaler á 4.400 kr.
 • 2x Georg Jensen Leaf 3 skåle á 1.200kr.
 • 2x Lyngby porcelænvase á 700 kr.
 • 2x Sengetøj Södahl 2 styks á 1200 kr.
 • 5x Kähler julekugler 3 styks á 300 kr.
 • 2x Sandkasse á 400 kr.
 • 1x Den hemmelige mandelgave á 400 kr.

Når du deltager i Bolius Julekalender, accepterer du samtidig retningslinjerne på vores platforme.

Ved deltagelse forbeholder Videncentret Bolius sig retten til at tage kontakt til dig, via den e-mail du har angivet, ved fejl eller andre servicemeddelelser, der kan have betydning for din deltagelse i Bolius Julekalender.

Du deltager ved at besvare alle spørgsmål i quizmodulet for hver dag – du behøver ikke svare rigtigt på spørgsmålene for at deltage i lodtrækningen. Du behøver heller ikke tilmelde dig Videncentret Bolius’ produkter for at kunne deltage.

Du får ét lod til lodtrækningen om præmierne for hver dag, du deltager. Det er tilladt at deltage i tidligere dage, så du kan øge dine vinderchancer. Fx kan du deltage i konkurrencen den 7. december fra den 7. til og med 24 december.

Derudover kan du vinde en ekstra præmie, hvis du finder den hemmelige mandelgave. Den gemmer sig et sted på konkurrencesiden, og når du trykker på den, deltager du automatisk i lodtrækningen af den hemmelige præmie.

Fristen for deltagelse i Bolius Julekalender er ved midnat den 24. december 2020.

Vinderne bliver trukket via tilfældig lodtrækning blandt deltagerne. Lodtrækningen vil ske i starten af januar 2021, og vinderne får direkte besked via e-mail og vil efterfølgende blive offentliggjort med navn her på siden.

Vinderen skal besvare vores e-mail inden for 30 dage fra modtagelse, ellers bortfalder præmien. Præmien bliver tilsendt hurtigst muligt, men vi kan ikke garantere hvornår eller hvordan, da det bliver håndteret af eksterne virksomheder. Der kan kun leveres præmier til danske adresser og kun til brofaste øer. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Videncentret Bolius betaler præmieskatten og fragt.

Ansatte i Videncentret Bolius og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencerne. Det samme gælder for ansatte hos Realdania og disses husstande. Det er heller ikke muligt at deltage i konkurrencer, hvis en person i husstanden er deltidsansat, projektansat, konsulentansat, freelancer el. lign. hos ovennævnte.

Hovsa..

Der er opstået en fejl. Forsøg eventuelt at genindlæse siden eller i en anden browser.

For at deltage i Bolius Julekalender skal vi benytte nogle funktioner, som kan være blokeret i din browser, hvis den er sat til Inkognito, Privat eller lign.

Bemærk, at der kan være nogle udvidelser til din browser som kan være skyld i blokeringen.

Hvis du, gentagne gange oplever fejlen bedes du kontakte support@bolius.dk eller benytte knappen neders til venstre.

Vil du gerne vinde præmier for 50.000 klejner?

Så vær med, når vi åbner op for årets julekalender. Der er garanti for julestemning og hygge – og du kan vinde fede præmier til en værdi af 50.000 kroner. Og selvfølgelig er det gratis at være med.

Indtast din mail herunder, så får du automatisk besked, når Bolius Julekalender starter.

Tak for din tilmelding

Når du tilmelder dig med din e-mail, tilmeldes du automatisk Bolius Konkurrenceliste, der udsendes ifm. med konkurrencer på bolius.dk, samt Bolius Nyhedsbrev, der udkommer to gange om ugen. Du kan altid framelde dig dem igen. Ved tilmeldingen accepterer du samtidig Cookiepolitik og retningslinjer på Bolius' platforme

Velkommen

Det’ sørme, det’ sandt, december. Så slap af i skuldrene, tag en klejne mere og sæt dig godt til rette. For nu skal vi hygge.

Fra 1. til og med 24. december afholder vi Bolius Julekalender – og udover hygge og masser af julestemning, så kan du vinde præmier for 50.000 kr. Det eneste du skal gøre er at svare på tre spørgsmål om dagen. Jo flere dage du deltager, jo større er dine chancer for at vinde.

Ved deltagelse accepterer du samtidig vores konkurrencebetingelser

Sådan deltager du
Hver dag fra 1. til og med 24. december åbner en ny låge i Bolius Julekalender – lågerne forbliver åbne indtil midnat den 24. december, og du kan deltage i alle foregående dage indtil da. Du kan kun deltage én gang pr. dag. Du deltager ved at skrive din e-mail og besvare dagens tre spørgsmål på quiz-siden. For hver dag du deltager, får du et lod i lodtrækningen om præmierne. Det er gratis og uforpligtende at deltage.

Hvis du oplever problemer med at deltage, er du velkommen til at skrive til os på support@bolius.dk. Så hjælper vi dig hurtigst muligt.

0

Tak for denne gang

Bolius Julekalender er forbi og vinderne vil få direkte besked på e-mail. Vi takker alle for deres deltagelse og glæder os til at se jer igen. Fx til december, hvor vi igen i år bidrager med en julekalender. Du finder vinderne her

Indtast din mail herunder, så får du automatisk besked, når vi starter fremtidige konkurrence på bolius.dk.

Tak for din tilmelding

Når du tilmelder dig med din e-mail, tilmeldes du automatisk Bolius Konkurrenceliste, der udsendes ifm. med konkurrencer på bolius.dk, samt Bolius Nyhedsbrev, der udkommer to gange om ugen. Du kan altid framelde dig dem igen. Ved tilmeldingen accepterer du samtidig Cookiepolitik og retningslinjer på Bolius' platforme

Dev tools:

Known user: Unknown

Local Storrage status: Unknown

Simulering: