Presse

Bolius øger boligejernes livskvalitet og er uvildig. Vi deler derfor gerne vores viden, ekspertise og materiale med medier og organisationer. Herunder kan du se mulighederne. Vi hjælper gerne!

Pressekontakt

Kristine Virén

Formidlingschef

Tlf: 40 43 11 89
Mail Facebook Twitter Instagram LinkedIn

Anders Rosenqvist

Kommunikationsmedarbejder

Tlf: 22 73 49 75
Mail Twitter

Fageksperter

Ekspert i huseftersyn og forsikring: Tine R. Sode

Ekspert i brand, brandsikring og forsikring. Derudover er Tine specialiseret i gennemgang af boliger, fejl og mangler samt prisfastsættelse.

Læs mere, og kontakt Tine her

Ekspert i arkitektur og Bygningsreglementet:
Tine Nielsen

Ekspert i love og regler om enfamilieshuse, Byggeloven og Bygningsreglementet. Derudover er Tine specialiseret i projektering, arkitektur og indretning.

Læs mere, og kontakt Tine her

Ekspert i byggerådgivning og boligkøb: Ole Vedsted-Jakobsen

Ekspert i byggestyring og bygherrerådgivning samt rådgivning i forbindelse med køb af bolig. Ole er desuden specialiseret i indeklima og fugt.

Læs mere, og kontakt Ole her

Ekspert i lys: Mette Hvass

Ekspert i dagslys og kunstig belysning. Mette er specialiseret indenfor al slags lys i boligen og rådgiver i spørgsmål om byggeteknik og arkitektur.

Læs mere, og kontakt Mette her

Ekspert i byggeteknik og energi: Tue Patursson

Tue er fagekspert i byggetekniske løsninger. Han har stor erfaring med energirenoveringer, og arbejdet på byggerier med minimalt energiforbrug som tema.

Læs mere, og kontakt Tue her

Haveekspert: Jesper Carl Corfitzen

Jesper er ekspert i havebrug og landskabsarkitektur, med særligt kendskab til dyrkning og anvendelse af havens planter samt havens indretning og anvendelse.

Læs mere, og kontakt Jesper her

Boligøkonomisk ekspert: Jørgen Munksgaard Rasmussen

Ekspert i boligøkonomi, som omfatter bl.a. finansiering af boligen, omlægning af lån, køb og salg af bolig, forældrekøb og investering i bolig.

Læs mere, og kontakt Jørgen her.

Pressemateriale

Bolius udfører, analyserer og formidler undersøgelser til pressebrug – om boligejere, deres huse, hverdagsudfordringer m.m. Brug gerne vores viden i din journalistik.


Se undersøgelser og grafikker

Find materiale, som understøtter vores historier og relaterer sig til bolig og have. Her kan du frit downloade billeder, så længe du krediterer bolius.dk.

Find pressebilleder her

Samarbejde

Er din målgruppe også boligejere, andelsejere eller boliglejere? Vi samarbejder gerne med andre medier, (offentlige) organisationer og virksomheder, hvis vi dermed kan øge boligejernes livskvalitet. Især indholdssamarbejde gør Bolius meget i – men vi er åbne for andre mulige samarbejder. 

Anvendelse af Bolius Indhold

Indholdet på Bolius.dk, Bolius Nyhedsbrev, Facebook, Instagram, Twitter, Bedre Hjem og vores andre medier er af generel karakter og søger ikke at løse individuelle eller konkrete rådgivningsbehov.

Bolius er opretshaver på alt indhold på vores medier som Bedre Hjem, Bolius Nyhedsbrev, Bolius.dk, vores sociale medier mv. og stiller indholdet til rådighed til personligt brug. Du er velkommen til at linke såvel dybt som overordnet til Bolius.dk.

Du er velkommen til at tage print og kopi til personligt brug jf. ophavsretslovens § 12. Ligeledes kan du referere og bruge korte citater efter gældende regler for god citatskik. 

Bolius.dk må IKKE fremstå som en del af en anden hjemmeside eller i et fremmed websites frame.

Ved brug, som ligger udover ovennævnte; foto, direkte brug af tekster, grafik, illustrationer, længere citater m.v. samt indhold fra Magasinet Bedre Hjem, SKAL der forud for brug, indhentes udtrykkelig skriftlig aftale med de indholdsansvarlige i Bolius. Hvis du som medie eller journalist ønsker at samarbejde med Bolius om indhold til boligejere, kan du læse mere om mulighederne her.

Bolius.dk er tilmeldt Pressenævnet. Læs mere om vores journalistiske etik her. 

Bolius - et helejet Realdania selskab