Ekspert i huseftersyn og forsikring: Tine R. Sode

Ekspert i hus- og indboforsikring og brand Tine R. Sode, fagekspert i Bolius

Ekspert i huseftersyn og ejerskifteforsikring

Når man skal købe ny bolig, hvad end man skal købe et nyt eller et ældre hus, kan der være en masse fejl, skader og mangler, som ikke nødvendigvis fremgår i husets tilstandsrapport. Tine er specialist i at finde disse fejl og i at prissætte dem. Dette er meget nyttigt ved et potentielt huskøb.

Internt i Bolius er Tine fagekspert med hovedansvar for det faglige indhold i de fakta-artikler, du finder på hjemmesiden.

Ekspert i hus- og indboforsikring

Tine er ekspert i forsikring og har blandt andet stor viden inden for husforsikring, ejerskifteforsikring, indboforsikring og enterpriseforsikring. Hun har tidligere arbejdet som bygningskonstruktør i TopDanmark. I forlængelse af dette, har Tine tilegnet sig en bred og indgående viden om tyveri, indbrud og tyverisikring af huse.

Ekspert i brand

Tine er desuden fagekspert inden for brand og er fagkyndig i brandsikring af boliger. Hun har gennemført en uddannelse i brandteknisk byggesagsbehandling på Beredskabsstyrelsens Højskole, og er desuden uddannet brandinspektør.

Ekspert i indeklima

Tine er også specialist i indeklima. Hun ved bl.a. hvordan man sørger for at luftfugtighed og temperatur holdes på et optimalt niveau i boligen.

Ekspert i byggestyring

Tine er byggesagkyndig og har kendskab til alle faser af byggeri. Hun ved hvad der skal til for at nå fra idéfasen til færdigbyggeri, herunder fx det at få en byggetilladelse i hus.

Tines uddannelse

I 1992 blev Tine bygningskonstruktør og har derudover en uddannelse svarende til brandinspektør samt kurser i skadesforsikring og skadesbehandling fra forsikringsakademiet.

Tines nyeste artikler på Bolius.dk

Udgravning af eksisterende kælder

Udgravning af eksisterende kælder

Ved at grave din kælder dybere får du mulighed for at isolere kældergulvet og sikre kælderen mod opstigende fugt og radon. Kælderen bliver dermed mere tør og behagelig at opholde sig i.

Vedligeholdelse af murermestervillaen

Vedligeholdelse af murermestervillaen

Hustypen er grundlæggende robust og velbygget, men den kan have enkelte svage punkter, ligesom arkitekturen gør, at du skal tænke dig grundigt om ved renovering og ombygning.

Statslånshuset

Statslånshuset

Et statslånshus er et lille, billigt hus fra perioden 1938-1958. Huset er bygget efter den såkaldte statslånsordning, som stillede strenge krav til husets størrelse og pris.

Få uvildige nyheder og undersøgelser fra Bolius

Bolius skriver dagligt nyheder og laver løbende undersøgelser om emner inden for bolig og have relevant for boligejere. Vi deler gerne vores viden og historier med journalister. Du kan som journalist, blogger eller meningsdanner få dem i din indboks ved at udfylde formularen herunder. Du kan altid melde fra igen.

Bolius er Boligejernes Videncenter. Vi sælger ikke produkter eller tjenester og er derfor ikke farvet af kommercielle interesser. Vores primære mål er at øge boligejernes livskvalitet.

Kontakt for medier

Disse kontaktinformationer er kun til brug for medier. Boligejere bedes bruge Spørg Bolius. Vores eksperter vil henvise til Spørg Bolius ved direkte kontakt som boligejer.

Telefon: 53 73 06 01

Mail LinkedIn

Bolius - et helejet Realdania selskab