Ekspert i huseftersyn og forsikring: Tine R. Sode

Ekspert i hus- og indboforsikring og brand Tine R. Sode, fagekspert i Bolius

 

Tine R. Sode

Fagredaktør 

  • Uddannelse: Bygningskonstruktør fra Byggeteknisk Højskole i København (1991). Efteruddannelse inden for brandteknisk byggesagsbehandling, forsikring og bygningsfysik samt en uddannelse som brandinspektør. 
  • Erfaring: 25 års erfaring indenfor byggesektoren. Har været ansat i rådgivende ingeniørfirma, arkitektvirksomhed, forsikringsselskab og har arbejdet som selvstændig byggeteknisk rådgiver for private boligejere. 
  • Udtaler sig om:  Indeklima, fugt, lys, varme, ventilation, huseftersynsordning, tilstandsrapport, husforsikring, ejerskifteforsikring, byggeskadeforsikring, entrepriseforsikring, all-risk forsikring, vedligeholdelse, boligrenovering, nybygning, byggetilladelse, byggetilsyn, byggestyring, tyveri, indbrud, tyverisikring, klimaskærm. 

Ekspert i huseftersyn og ejerskifteforsikring

Når man skal købe ny bolig, hvad end man skal købe et nyt eller et ældre hus, kan der være en masse fejl, skader og mangler, som ikke nødvendigvis fremgår i husets tilstandsrapport. Tine er specialist i at finde disse fejl og i at prissætte dem. Dette er meget nyttigt ved et potentielt huskøb.

Internt i Bolius er Tine fagekspert med hovedansvar for det faglige indhold i de fakta-artikler, du finder på hjemmesiden.

Ekspert i hus- og indboforsikring

Tine er ekspert i forsikring og har blandt andet stor viden inden for husforsikring, ejerskifteforsikring, indboforsikring og enterpriseforsikring. Hun har tidligere arbejdet som bygningskonstruktør i TopDanmark. I forlængelse af dette, har Tine tilegnet sig en bred og indgående viden om tyveri, indbrud og tyverisikring af huse.

Ekspert i brand

Tine er desuden fagekspert inden for brand og er fagkyndig i brandsikring af boliger. Hun har gennemført en uddannelse i brandteknisk byggesagsbehandling på Beredskabsstyrelsens Højskole, og er desuden uddannet brandinspektør.

Ekspert i indeklima

Tine er også specialist i indeklima. Hun ved bl.a. hvordan man sørger for at luftfugtighed og temperatur holdes på et optimalt niveau i boligen.

Ekspert i byggestyring

Tine er byggesagkyndig og har kendskab til alle faser af byggeri. Hun ved hvad der skal til for at nå fra idéfasen til færdigbyggeri, herunder fx det at få en byggetilladelse i hus.

Tines uddannelse

I 1992 blev Tine bygningskonstruktør og har derudover en uddannelse svarende til brandinspektør samt kurser i skadesforsikring og skadesbehandling fra forsikringsakademiet.

Tines nyeste artikler på Bolius.dk

Sådan anlægger du din egen stenterrasse

Sådan anlægger du din egen stenterrasse

Drømmer du om at forlænge huset med en terrasse eller lave en lille hyggelig plet i haven, hvor du kan sidde og nyde aftensolen? Så læs her, hvordan du selv anlægger en stenterrasse.

Glasbyggesten

Glasbyggesten

Glasbyggesten fås både i klare og farvede udgaver og bruges typisk i en bruseniche eller til at trække lys ind i et rum. Men der er mange andre anvendelsesmuligheder.

Funkisvillaen

Funkisvillaen

Funkisvillaen er et rendyrket funktionalistisk hus uden overflødig pynt, bygget i 1920'erne eller 1930'erne. Huset er ofte hvidpudset med klare linjer og har fladt tag samt asymmetrisk placerede...

Få uvildige nyheder og undersøgelser fra Bolius

Bolius skriver dagligt nyheder og laver løbende undersøgelser om emner inden for bolig og have relevant for boligejere. Vi deler gerne vores viden og historier med journalister. Du kan som journalist, blogger eller meningsdanner få dem i din indboks ved at udfylde formularen herunder. Du kan altid melde fra igen.

Bolius er Boligejernes Videncenter. Vi sælger ikke produkter eller tjenester og er derfor ikke farvet af kommercielle interesser. Vores primære mål er at øge boligejernes livskvalitet.

Kontakt for medier

Disse kontaktinformationer er kun til brug for medier. Boligejere bedes bruge Spørg Bolius. Vores eksperter vil henvise til Spørg Bolius ved direkte kontakt som boligejer.

LinkedIn Insta Mail 

Telefon: 53 73 06 01

Bolius - et helejet Realdania selskab