Ekspert i huseftersyn og forsikring: Tine R. Sode

Ekspert i hus- og indboforsikring og brand Tine R. Sode, fagekspert i Bolius

Ekspert i huseftersyn og ejerskifteforsikring

Når man skal købe ny bolig, hvad end man skal købe et nyt eller et ældre hus, kan der være en masse fejl, skader og mangler, som ikke nødvendigvis fremgår i husets tilstandsrapport. Tine er specialist i at finde disse fejl og i at prissætte dem. Dette er meget nyttigt ved et potentielt huskøb.

Internt i Bolius er Tine fagekspert med hovedansvar for det faglige indhold i de fakta-artikler, du finder på hjemmesiden.

Ekspert i hus- og indboforsikring

Tine er ekspert i forsikring og har blandt andet stor viden inden for husforsikring, ejerskifteforsikring, indboforsikring og enterpriseforsikring. Hun har tidligere arbejdet som bygningskonstruktør i TopDanmark. I forlængelse af dette, har Tine tilegnet sig en bred og indgående viden om tyveri, indbrud og tyverisikring af huse.

Ekspert i brand

Tine er desuden fagekspert inden for brand og er fagkyndig i brandsikring af boliger. Hun har gennemført en uddannelse i brandteknisk byggesagsbehandling på Beredskabsstyrelsens Højskole, og er desuden uddannet brandinspektør.

Ekspert i indeklima

Tine er også specialist i indeklima. Hun ved bl.a. hvordan man sørger for at luftfugtighed og temperatur holdes på et optimalt niveau i boligen.

Ekspert i byggestyring

Tine er byggesagkyndig og har kendskab til alle faser af byggeri. Hun ved hvad der skal til for at nå fra idéfasen til færdigbyggeri, herunder fx det at få en byggetilladelse i hus.

Tines uddannelse

I 1992 blev Tine bygningskonstruktør og har derudover en uddannelse svarende til brandinspektør samt kurser i skadesforsikring og skadesbehandling fra forsikringsakademiet.

Eksempler på Tines udtalelser i medier

Dr.dk: VIDEO: Sådan sikrer du en optimal snerydning
B.dk: Vi renoverer vores bolig i stor stil, men uden at lægge budget
Søndagsavisen.dk: Antallet af rotteanmeldelser eksploderet: Se udviklingen i din kommune
Bt.dk: Sover du i et køligt rum? Så overser du måske en skjult fare
Jyllands-posten.dk: Danskerne er europamestre i gør det selv
Samvirke.dk: Ny undersøgelse: Så mange danskere har sikret deres bolig mod indbrud
Berlingske Business: Det betaler sig at klage over ejerskifteforsikringen

Få uvildige nyheder og undersøgelser fra Bolius

Bolius skriver dagligt nyheder og laver løbende undersøgelser om emner inden for bolig og have relevant for boligejere. Vi deler gerne vores viden og historier med journalister. Du kan som journalist, blogger eller meningsdanner få dem i din indboks ved at udfylde formularen herunder. Du kan altid melde fra igen.

Bolius er Boligejernes Videncenter. Vi sælger ikke produkter eller tjenester og er derfor ikke farvet af kommercielle interesser. Vores primære mål er at øge boligejernes livskvalitet.

Kontakt for medier

Disse kontaktinformationer er kun til brug for medier. Boligejere bedes bruge Spørg Bolius. Vores eksperter vil henvise til Spørg Bolius ved direkte kontakt som boligejer.

Telefon: 53 73 06 01

Mail LinkedIn

Bolius - et helejet Realdania selskab