Kommentarer (6)

 1. bj
  Pas nu på med at fodre alle vegne. Nogle boligforeninger har huse og haver, MEN det er IKKE SIKKERT, man må fodre fuglene.
  Og lad være at overfodre, for det tiltrækker skadedyr.
  Sørg også for lidt varmt vand i de koldeste dage og noget sand, så fuglene har en chance for at "tygge" foderet. Gryn og valsede frø er i øvrigt godt for fuglene, så får de noget, der er nemt at komme til, og der ryger ikke så mange hirse-, hampe- solsikkekerne over bord, og som bare vil spire i vores have til sommer.
  (0)Svar og se andres svar


 2. Vagn Petersen
  Sæt en skadefælde op i haven. Det har jeg gjort, og der har ikke været en skade i haven siden da. Jeg har aldrig fanget nogen skader, så det er rent præventivt. Til gengæld har jeg et hav af spurve, og en spurvehøg har været forbi et par gange uden at have heldet med sig :-), men hvor er den en flot fugl.
  (0)Svar og se andres svar


 3. Lisbeth Pedersen
  Ingen fugle er onde, heller ikke spurvehøgen eller duehøgen.
  (3)Svar og se andres svar
  1. Poul Friis
   Helt enig med Lisbeth Pedersen. Ingen fugle, eller dyr iøvrigt, er onde. De følger deres natur. Ondskab er forbeholdt mennesker.
  2. Stine M
   Bliver ærligt talt rystet over, at jeg i en oversigt over havens fugleliv skal læse, at rovfuglene, der blot følger naturens orden, kaldes for onde.
  3. Henrik Nyborg
   Jeg har set en skade sidde og hakke øjnene ud på en solsortunge. Moderen sad ved siden af og skreg.
   Efter den tid holder jeg ikke tilbage, hvis der befinder sig en skade foran bilen....
   Mvh.


Annonce
Annonce

Bolius - et helejet Realdania selskab