Om Bolius

Vi mener, at alle danske boligejere skal have adgang til gratis og uvildig rådgivning. Derfor stiller vi landets bedste fageksperter til rådighed og arbejder dagligt for at formidle viden til boligejerne. I 2016 svarede 362.788 boligejere, at vi gjorde deres liv som boligejer lettere.

Det kalder vi øget livskvalitet - og det er det, vi er sat i verden for.

Mød Bolius

Når stormen rammer landet, så ved vi hvordan du skal tjekke huset for skader. Når sneen vælter hækken, så ved vi hvordan du redder den. Og når der kommer nyt håndværkerfradrag, så skriver vi ikke artikler om boligejerne, men til boligejerne om netop det de vil vide om håndværkerfradraget. Det er mener vi, er øget livskvalitet.

Bolius er en nonprofitorganisation. Vi kan stille gratis og uvildig viden til rådighed, fordi vi er ejet af foreningen Realdania. Foreningen Realdania ville understøtte deres mission om at ’øge livskvaliteten for alle i det byggede miljø’ og skabte derfor Bolius med formålet at ’øge boligejernes livskvalitet’.

Alt vi gør, handler om at være tæt på boligejerne. Vi formidler vores viden her på bolius.dk, som podcast, i nyhedsbreve, på sociale medier, i apps, med magasinet og i eksterne medier. Vi har egne fageksperter. Deres viden formidler vores egne journalister. Og vores egen digitalafdeling sørger for at vores digitale platforme understøtter den formidlede viden. 

'Mød Bolius - Boligejernes Videncenter'

Bolius - et helejet Realdania selskab