Spørg Bolius

Renovering af huset - skal vi vælge hovedentreprenør eller få tilbud fra de enkelte håndværkere?

Hej

Vi ønsker, at renovere vores hus fra 1968. Renovering af bl.a. bryggers, 2 toilet/bad, køkken nye vinduer m.m. Anbefaler I, at vi indhenter tilbud fra hovedentreprenør eller fra hver enkelt håndværker?

Hvad mener I bedst betaler sig?

Vh.Palle

Hej Palle

Det kommer helt an på de konkrete arbejder, hvor godt projekt materiale der er udarbejdet og om i mener jer rustet til at koordinere arbejdet eller i har en byggesagkyndig der kan koordinere og kontrollere arbejdet.

Hvis i vælger et samlet tilbud, hovedentreprenør - så vil den koordinereing af håndværkernes arbejde være en del af ydelsen.

Uanset hvilken form så er det vigtigt at arbejdet er beskrevet helt entydigt, både omfang, kvalitet og hvornår arbejdet skal udføres.

Det  der i første omgang ser ud som den billigste løsning, kan mange gange ende med samlet set at blive den både kvalitetsmæssigt ringeste og samtidig økonomisk dyreste løsning.

Læs mere her: Køreplan til renovering af dit hus
og her: Byg om eller til

Med venlig hilsen

Kilder, henvisninger og metode

Spørg Bolius: Dette er et brevkassesvar fra Videncentret Bolius’ gratis brevkasse. Her kan alle stille et spørgsmål om deres bolig. Emnet undersøges og besvares af en uvildig fagekspert med ekspertise på netop det emne. Spørg Bolius her.

Alle bidragsydere:

  • Tine Nielsen, arkitekt maa

Aktuelt på forsiden

Vis resten af forsiden