Test: Hvilken type sommerhusejer er du?

Der findes fire typer, der ejer et sommerhus. Tag testen og find ud, hvilken type sommerhusejer du er - og bliv klogere på din type.

De fire typer af danskere, der ejer et sommerhus

Der findes overordnet set fire typer af sommerhusejere: De indfødte med arvegodset, flygtninge fra hverdagens stress, parcelhuserstatterne og investorerne. Illustration: Anne Pedersen.

Hvis du ejer et sommerhus i Danmark, så passer du med stor sandsynlighed ned i én af fire karikerede typer - de indfødte med arvegodset, flygtninge fra hverdagens stress, parcelhuserstatterne eller investorerne. 

Vi har herunder lavet en kort test, der med et glimt i øjet, finder ud af, hvilken type sommerhusejer du er. 

Testen består af fem spørgsmål, og efter du har besvaret dem, kan du læse mere om din - og de andre - typer af sommerhusejere. 

Test dig selv - derfor ejer du dit sommerhus

LÆS TEMA OM: Sommerhus

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab