Tema

Træer og buske

Giv haven karakter med skyggefulde oaser med små og store træer eller bede med stedsegrønne og blomstrende buske. Få gode råd om buske og træer til haven – både valg, planting og pleje.

Plant buske og træer i haven

De bedste tidspunkter at plante træer og buske i haven er om foråret og efteråret. Du behøver ikke bruge mange timer om ugen på havearbejde for at få en flot have. Bliv klogere på, hvor du ikke må plante, og hvordan du for eksempel passer en rhododendron.

chevron_left
chevron_right

Podcast: Mig og min have

Episode 4: Plantning

Rigtig mange haveejere oplever, at de smider penge ud af vinduet når de planter i haven. Dels opnår de ikke det ønskede resultat og dels har formentligt truffet nogle forkerte plantevalg. I denne episode hjælper vi haveejeren på vej til en lidt større planteglæde.

Hør alle afsnit samt få de nyeste via Apple Podcasts eller TuneIn.

Alle afsnit

Plej havens buske og træer

At beskære sine buske og træer kan være en god idé, men gør det ikke uden grund. Det er bedst at gøre om sommeren, og husk desuden at vande dem, hvis det er ekstra tørt i de varme måneder. Læs mere om, hvordan du plejer din have her.

Podcast: Mig og min have

Episode 10: Træer i haven

I dette afsnit af ‘Mig og min have’ skal det handle om træer. Træer er en af de discipliner, som vi kan beskæftige os med helt indtil, at jorden bliver bundfrossen, og vi ikke længere kan grave i jorden. Vi tager dig en tur med ud til Arboretet i Hørsholm, hvor du skal møde Arboretmesteren Ole, som giver en tur rundt i Arboretet, som er en samling af løv- og vedplanter. Bagefter er vi taget ud i Jespers have og byder julen indenfor, når vi julehygger, og kigger tilbage på året der gik.

Hør alle afsnit samt få de nyeste via Apple Podcasts eller TuneIn.

Alle afsnit