Tema

Skimmelsvamp

Skimmelsvamp ligger på lur i alle boliger – også i din. Læs om symptomerne her, og få råd til både bekæmpelse og forebyggelse af skimmelsvamp.

Forebyg skimmelsvamp

Skimmelsvamp elsker høj luftfugtighed og vokser på de fleste organiske materialer. Der findes mange forskellige typer af skimmelsvamp, og det er derfor forskelligt hvor de trives bedst. Skimmelsvampen ødelægger ikke din bolig, men er skadelig for dit helbred. Du kan dog selv gøre rigtig meget for at undgå, at svampen slår sig ned. læs med her, og se hvordan du kan forebygge skimmelsvamp både i gamle og helt nye boliger. 

Fjern skimmelsvamp

Opdager du skimmelsvamp i din bolig, så gå ikke i panik. Et mindre ramt område kan nemt kommes til livs med få produkter og en grunding skrub. Er din bolig ramt i et større omfang, så er det vigtigste at finde ud af hvad årsagen er, før du fjerner svampen, ellers risikerer du bare at den kommer igen. Dertil kan det være en rigtig god idé at tilkalde professionel hjælp. Læs med her, og find ud af om du kan kan klare problemet selv eller bør have en rådgiver ind over.