Køkken

Søg inspiration og viden her, hvis du vil give dit eksisterende køkken en makeover, eller hvis du overvejer at lave et helt nyt køkken. 

Køkkenet spiller en helt central rolle i vores bolig. Vi bruger det til hverdag og til fest, og det kan være samlingspunkt for hele familien. 

Derfor har mange af os også drømme til vores køkken, og det er et rum i boligen, som mange ændrer gennem årene. Og fordi vi bruger køkkenet så meget, er det vigtigt, at vi vedligeholder og passer på det. 

På denne side får du: 

  • Gode råd til at bevare dit køkken længe
  • Hjælp til valg af nyt køkken lige fra planlægning, pris og indretning
  • Inspiration til både makeover af dit køkken og til nyt køkken
  • Tips til vedligehold og rengøring af køkkenet.

Giv dit køkken et langt liv

Ved at passe på, vedligeholde og reparere dit køkken sikrer du, at det får en lang levetid. Det er både billigere og mere bæredygtigt at bevare det nuværende køkken så længe som muligt, i stedet for at skifte det ud med et helt nyt køkken. 

Drømmer du om et nyt køkken, kan du enten give dit køkken en makeover eller en opgradering, så det passer til din smag og dine behov. Hvis du har besluttet dig for at købe et nyt køkken, kan du gå efter bæredygtige løsninger. Svar på 1-3 spørgsmål, og få vores forslag og inspiration til at give dit køkken et langt liv. 

Nyt køkken

Skal du have et helt nyt køkken, kan det ofte være en omfattende proces. Du skal træffe mange beslutninger om indretning og udseende, og et nyt køkken koster mange penge. Når du skal have udskiftet køkkenet, skal du være forberedt på at klare dig uden et køkken i den tid, det tager at pille det gamle ned og sætte det nye op. 

Det behøver ikke være svært eller dyrt at istandsætte dit køkken selv, og med blot få forbedringer vil det føles som nyt. Selv hvis du ikke er til gør det selv-arbejde, kan du få håndværkere til at give dit køkken en makeover og stadig spare penge i forhold til et nyt køkken.