Se den flotteste oase i haven

Læserne har kåret de 3 flotteste oaser i haven i Bolius Idépris. Se, hvilke der vandt.

Jesper Klinge har selv lavet bålpladsen via en støttemur af brosten.

Et rundt bålsted i skrænten med masser af siddepladser og plads til brænde under bænken.

Sådan ser Jesper Klinges afslappende sted i haven i Højbjerg ud, og den synes Bolius’ læsere så godt om, at de har kåret den til vinder af august måneds kategori i Bolius Idépris – Oaser i haven. Dermed vinder han 30.000 kr.  og går videre til konkurrencen om årets bedste boligidé, som kåres i december, og hvor vinderen får 75.000 kr.

Du kan se flere billeder af det runde bålsted og læse Jesper Klinges beskrivelse og dommernes kommentar på Bolius Idépris her. Senere vil du kunne læse mere om ideen og se endnu flere billeder af den taget af en fotograf.

Redskabsskur blev til hyggekrog

2. præmien og 20.000 kr. går til Pia Stroud Fog. Familien rev væggene til redskabsskuret ned og lavede den i stedet til en hyggekrog.

Sanne Norman fik tredjeflest stemmer og vandt 10.000 kr. Det skete med hendes bænk, omkranset af en hjemmelavet hule.

Se og læs mere om de 3 vinderideer på Bolius Idépris.

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab